Φιορεντίνα-Ίντερ 0-1: Η μεγάλη απόδραση με κυνικό Λαουτάρο (highlights)

Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ στην έδρα της Φιορεντίνα, που τη φέρνει τέσσερεις βαθμούς πάνω από την δέυτερη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Πολύ δύσκολη νίκη για την Ίντερ στην έδρα της Φιορέντινα, που της δίνει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στην κορυφή της Serie A, κόντρα στη Γιουβέντους που σκόνταψε με αντίπαλο την Έμπολι.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα υποχώρησε στην πέμπτη θέση και έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα και την είσοδο στους ομίλους του UEFA Champions League.

Ασταμάτητος και κυνικός Λαουτάρο Μαρτίνεζ  

Σε ένα… ζωντανό παιχνίδι στο «Artemio Franchi», η Φιορεντίνα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, αλλά η Ίντερ ήταν αυτή που… έσπασε το ρόδι και άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ύστερα από κόρνερ του Ασλάνι. Ο Αργεντινός στο 14ο λεπτό νίκησε τον Τερατσίανο, που τον είχε σταματήσει νωρίτερα σε μοναδική ευκαιρία. 

Οι «Βιόλα» δεν το έβαλαν κάτω, πήραν κάποια ρίσκα ανεβάζοντας την αμυντική τους γραμμή, δημιούργησαν κάποιες ανησυχίες στους «Νερατζούρι» με πρωταγωνιστή τον Μποναβεντούρα, αλλά ο Σόμερ ήταν πάντα εκεί. 

Οι γηπεδούχοι επίσης, διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Ρανιέρι σε μονοχία με τον Μπαστόνι κατά τη διάρκεια ενός κόρνερ. Ο διαιτητής εξέταση και με τη βοήθεια του VAR είπε «παίζεται» .

Διατήρησε το αποτέλεσμα και έφυγε με το τρίποντο από τη Φλωρεντία

Σε ένα δεύτερο ημίχρονο που η Φιορεντίνα τα έδωσε όλα για να βρει γκολ ισοφάρισης κόντρα στους «Νερατζούρι», η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι, αμύνθηκε αρκετά καλά, είχε την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Αρτέμιο Φράνκι».

Μοιραίος για τους γηπεδούχους αποδείχθηκε ο Γκονσάλες, ο οποίος σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του για ισοφάριση, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Σόμερ από τα 11 βήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.