Τζένοα – Λέτσε 2-1: Νίκη με νέα ανατροπή (highlights)

Μετά την ανατροπή επί της Σαλερνιτάνα, η Τζένοα νίκησε με τον ίδιο τρόπο και τη Λέτσε (2-1) για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο πιστοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παρότι βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και «λύγισε» τη Λέτσε, που η αλήθεια είναι πως πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού έχει να κερδίσει από τα μέσα Δεκέμβρη.

Μάλιστα, το πρώτο ημίχρονο κύλισε πολύ καλά για τη Λέτσε, αφού στο 18’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο δεν αξιοποίησε ο Κρστόβιτς, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να… ρεφάρει με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και να βρίσκει δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε και σε αυτό βοήθησαν οι παρεμβάσεις του Τζιλαρντίνο. Η Τζένοα έβγαλε αντίδραση και στο 70’ ισοφάρισε με τον Ματέο Ρετέγκι, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κάλεμπ Εκούμπαν ολοκλήρωσε την ανατροπή, με την ομάδα της Γένοβας να κρατά το 2-1 μέχρι το τέλος.

Έτσι, η Τζένοα διεύρυνε το αήττητο σερί της και πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα τη Λέτσε στην τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.