Πήρε θέση ο Ντε Λαουρέντις

Μίλησε για όλους και για όλα το μεγάλο αφεντικό της Νάπολι.

Η φυγή του Ζοζέ Μουρίνιο από την Ρόμα μεσούσης της σεζόν πυροδότησε τις φήμες για συμφωνία του Πορτογάλου προπονητή με τους «παρτενοπέι», καθώς ο «Special one» ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία.

Το σενάριο αυτό, ωστόσο, «κάηκε» νωρίς και για αυτό φρόντισε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα Μουρίνιο στην ομάδα του Ιταλικού νότου, αλλά και ότι ο Όσιμεν θα πουληθεί το καλοκαίρι. 

“Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέση με την Νάπολι. Είναι ένας πολύ αστείος και παρορμητικός προπονητής αλλά νομίζω πως η μοίρα του είναι εκτός Ιταλίας. Σίγουρα δεν είναι στην Νάπολι”, τόνισε ο Ντε Λαουρέντις μιλώντας στην “Sportmediaset”, για να προσθέσει:

“Ο Όσιμεν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ (σ.σ. υπέγραψε μέχρι το 2026, με το νέο συμβόλαιο να έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 120-130 εκατομμύρια ευρώ). Ξέραμε ήδη πως το καλοκαίρι του 2024 θα μετακόμιζε είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε ομάδα της Premier League”.

Δεν παρέλειψε βέβαια να μιλήσει και για την περίπτωση του Πιοτρ Ζιελίνσκι, του οποίου λήγει το συμβόλαιο με την Νάπολι στο φινάλε της σεζόν και όπως όλα δείχνουν ο Πολωνός χαφ θα πάει ελεύθερος στην Ίντερ, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι είπε:

“Μερικές ιστορίες αγάπης τελειώνουν. Εάν θέλει να μείνει, είμαστε εδώ για να τον αγκαλιάσουμε, εάν όμως θέλει να φύγει επειδή ο μάνατζερ του μυρίζεται το χρήμα, τότε πιθανότατα θα έχει πειστεί τόσο το παιδί όσο και η οικογένειά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.