Μενιάν: «Ένας αγώνας που θα κερδίσουμε» (pic)

Ο Μάικ Μενιάν έστειλε το μήνυμά του, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στην εκτός έδρας νίκη 3-2 της Μίλαν επί της Ουντινέζε.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας των «ροσονέρι» πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram το μήνυμά του για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ούντινε.

Ο Μενιάν έγραψε: «Δεν είναι ο παίκτης που δέχτηκε επίθεση, αλλά ο άντρας και ο πατέρας της οικογένειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Και δεν είμαι ο πρώτος στον οποίο συνέβη. Έχουμε κάνει ανακοινώσεις, διαφημιστικές καμπάνιες, πρωτόκολλα και τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Σήμερα ολόκληρο το σύστημα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη: οι άνθρωποι που το έκαναν, επειδή είναι εύκολο να ενεργείς ομαδικά και στην ανωνυμία των κερκίδων. Οι θεατές στις εξέδρες, αυτοί που είδαν ή τα άκουσαν όλα. Η απόφαση να σιωπήσουν τους κάνει συνένοχους. Η Ουντινέζε, που μιλούσε μόνο για διακοπή του αγώνα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, είναι επίσης συνένοχη. Οι αρχές και ο εισαγγελέας, αν δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό, θα είναι επίσης συνένοχοι.

Το είπα και το επαναλαμβάνω, δεν είμαι θύμα. Και θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογό μου, τη Μίλαν, στους συμπαίκτες μου, στον διαιτητή, στους παίκτες της Ουντινέζε και σε όποιον με έστειλε μηνύματα, έκανε τηλεφωνήματα, με υποστήριξε δημόσια και ιδιωτικά. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους, αλλά σας βλέπω, είμαστε μαζί. Είναι ένας σκληρός αγώνας, θα χρειαστεί χρόνο και θάρρος. Αλλά είναι ένας αγώνας που θα κερδίσουμε».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.