Φιορεντίνα-Ουντινέζε 2-2: Ωραίοι αλλά “Χ”αμένοι! (highlights)


Φιορεντίνα και Ουντινέζε αναμετρήθηκαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 20η αγωνιστική της Serie A. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έπρεπε να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας, με το 2-2 να μην αφήνει καμία ικανοποιημένη.

Στους 34 βαθμούς ανέβηκε η Φιορεντίνα, που παραμένει στην τέταρτη θέση. Η εικόνα, πάντως, στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να την προβληματίσει ενόψει του ιταλικού Σούπερ Καπ. Στους 18 βαθμούς η Ουντινέζε, που δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι εξέπληξαν  τους «βιόλα» και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο. Ο Λούκα θα πετάξει την μπάλα στο Λόβριτς, κι εκείνος με πολύ ωραία ενέργεια θα κάνει το σουτ για το 0-1 της «Ούντινε». Η Φιορεντίνα έκανε την παρουσία της αισθητή στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά η προσπάθεια του Ικονέ κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο και σχεδόν άμα ήρθαν τα αποτελέσματα. Στο 55’ ο νεοεισελθόντας Φαραόνι θα κάνει τη σέντρα και ο Λούκας Μπελτράν με κεφαλιά θα ισοφαρίσει για τους «βιόλα». Το ματς συνεχίστηκε χωρίς πολλά αξιοσημείωτα μέχρι το 73’, όταν οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Μετά ωαπό σέντρα του κορυφαίου της αναμέτρησης Λόβριτς, ο Τοβέν-που είχε περάσει σαν αλλαγή- με μονοκόμματο σουτ θα κάνει το 2-1. Η Φιορεντίνα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 83’ ο Μπελτράν θα κερδίσει πέναλτι, και την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Ν’Ζόλα. Θα ευστοχήσει και θα κάνει το 2-2. Η ισοπαλία θα μείνει μέχρι το τέλος, σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Καϊόντε (46’ Φαραόνι), Μαρτίνεζ-Κουάρτα, Ρανιέρι (88’ Μιλένκοβιτς), Μπιράγκι, Μαντραγκόρα, Ντάνκαν (46’ Αρτούρ), Ικονέ (88’ Μπαράκ), Μποναβεντούρα, Μπρέκαλο (76’ Ν’Ζόλα), Μπελτράν

Ουντινέζε (Κιόφι): Οκόγιε, Φερέιρα, Πέρεζ, Κρίστενσεν, Εμποσέλε (58’ Εζιμπούε), Λόβριτς, Γουάλας, Σάμαρτζιτς (58’ Τοβέν), Καμαρά (94’ Τίκβιτς), Περέιρα, Λούκα (58’ Σαξές)

Την επόμενη εβδομάδα, η Φιορεντίνα ταξιδεύει στην Σαουδική Αραβία για τον ημιτελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Νάπολι (18/1, 21.00), ενώ η Ουντινέζε θα υποδεχθεί την Μίλαν (20/1, 21.45).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.