Ελλάς Βερόνα – Έμπολι 2-1: Βαθμολογική ανάσα με Ενγκόνζ και… ομίχλη (highlights)

Στο σκεπασμένο από ομίχλη «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι», η Ελλάς Βερόνα πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Έμπολι (2-1) για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Η Ελλάς Βερόνα πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Έμπολι (2-1) για την 20η αγωνιστική της Serie A και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Από την άλλη η Έμπολι, έμεινε για 8ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας με μόλις 13 βαθμούς σε 20 αγώνες. 

Το ματς  

Γκολ με το «καλημέρα» για Ντζούριτς 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το παιχνίδι για την Ελλάς Βερόνα. Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραία κεφαλιά του Ντζούριτς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντούντα

Στην συνέχεια, η Έμπολι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γκράσσι και Σπέντι, όμως δεν κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ύστερα από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. 

Δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ, αποβολή και… ομίχλη

Το δεύτερο μέρος άρχισε υπό δύσκολες συνθήκες τόσο για τις δύο ομάδες όσο και για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Μια μεγάλη ομίχλη σκέπασε το «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» και έκανε δύσκολο το έργο όλων. 

Η Ελλάς Βερόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε στα πρώτα λεπτά να βρει δεύτερο γκολ, ώστε να διευκολύνει τον εαυτό της εν όψει συνέχειας.  

Η πίεση των «Τζιαλομπλού» απέδωσε καρπούς στο 56ο λεπτό, όπου ο Ενγκόνζ με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Καπρίλε και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Η Έμπολι κατάφερε να βγάλει αντίδραση οχτώ λεπτά μετά, χάρη σε μία πολύ όμορφη κεφαλιά του Ζουρκόβσκι, ο οποίος έβαλε την ομάδα του και πάλι μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα. 

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν γκολ ισοφάρισης, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστικά μεγάλη ευκαρία. 

Το παιχνίδι κυλούσε σε αυτόν τον ρυθμό μέχρι το 86ο λεπτό. Τότε ο Ντούντα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έδωσε νέο ενδιαφέρον εν όψει των καθυστερήσεων.  

Παρ’όλα αυτά η Έμπολι δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το μεγάλο τρίποντο, που τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Ενδεκάδες:  

Ελλάς Βερόνα: Μοντιπό, Μανιάνι, Κόπολα (80′ Νταβίντοβικς), Ντόιγκ, Τσατσούα, Ντούντα, Σερντάρ, Ενγκόνζ (92′ Εμπουλά), Σούσλοφ (92′ Αμιόνε), Ντζούριτς (80′ Χένρι), Φολορούνσο (67’ Σαπονάρα). 

Έμπολι: Καπρίλε Λουπέρτο, Βαλούκιεβικς, Μπερεζίνσκι, Κακάτσε, Γκράσσι (77′ Μάριν), Φατσίνι (56’ Ζουρκόφσκι), Μάλεχ (86′ Σοντέρο), Καμπιάγκι, Σπέντι (56’ Καντσελιέρι), Γκιάσι (86′ Κορόνα). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.