Ελλάς Βερόνα – Σαλερνιτάνα 0-1 : «Φωτιά» στην ουρά απ’ το μπαλκόνι της Ιουλιέτας! (Highlights)

Στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας έμελλε να πάρει… «φωτιά» η ουρά στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A καθώς η περίπου ξεγραμμένη Σαλερνιτάνα νίκησε 1-0 τη Βερόνα προσθέτοντας ένα νέο ενδιαφέρον στην μάχη της σωτηρίας!

Καλύτερη η ομάδα του Σαλέρνο στο πρώτο 45λεπτο, με κερδισμένες τις περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και αποφασισμένη να πιέσει ψηλά – κατά διαστήματα – την Βερόνα!
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 3-4 σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ αναγκάζοντας τον γκολκίπερ Μοντιπό να κάνει σημαντικές επεμβάσεις. Από τις πιο σημαντικές, αυτή του 44ου λεπτού όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά του Κύπριου μέσου Κάστανου!
Η ανωτερότητα για την ομάδα του Ινζάγκι, επιβραβεύτηκε στο 3ο λεπτό του δευτέρου μέρους όταν σε μια καλή οργανωμένη επίθεση ο Τσάουνα πήρε τη μπάλα από τον Κάστανο και μπαίνοντας από τα δεξιά σούταρε διαγώνια κι εύστοχα για το 0-1!
Όπως ήταν λογικό, αυτό το γκολ πείσμωσε κι «ξύπνησε» τους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν πολύ ψηλά την πίεσή τους και με τις αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο, αύξησαν την επιθετικότητά τους!
Μέσα σε αυτό το νέο σκηνικό η Βερόνα άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση, με τον Βόσνιο Ντζούριτς στο 65’ και τον Γάλλο Ανρί στην τελευταία φάση του ματς όπου ο συμπατριώτης του Κοστίλ απέκρουσε σωτήρια.
Το 0-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Σαλέρνο τη φέρνει πλέον κοντά στην θέσεις της επιβίωσης με 12 πόντους, δύο λιγότερους από την Βερόνα και την Κάλιαρι κι έναν λιγότερο απ’ την Έμπολι!

Ελλάς Βερόνα (Μάρκο Μπαρόνι) 4-2-3-1

Μοντιπό, Ντόϊγκ (88’ Σαμπάλ), Χίεν, Νταβίντοβιτς, Τσάτσουα (60’ Τερατσιάνο), Χόγκλα, Σουσλόφ, Λάζοβιτς (60’ Μπονατσόλι), Ενγκόγκε, Φολορούνσο (88’ Ζόρντι Μπουλά), Ντζούριτς (82’ Ανρί)

Σαλερνιτάνα (Φιλίπο Ινζάγκι) 4-1-4-1

Κοστίλ, Ματζόκι, Φάτζιο, Πιρόλα (5’ Γκιομπέρ), Μπράνταριτς, Ματζιόρε, Τσαουνά, Κουλιμπαλί, Κάστανος (59’ Λεγκόφσκι), Καντρέβα, Νβουάκουο (90’ Ικβουεμέσι)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.