Μίλαν-Σασουόλο 1-0: Πούλισικ και Μενιάν τη κράτησαν όρθια! (highlights)

Ξόρκισε τον κακό της "δαίμονα" η Μίλαν και επέστρεψε στις νίκες.

Μίλαν και Σασουόλο αναμετρήθηκαν στο Σαν Σίρο για την 18η αγωνιστική της Serie A. Οι «ροσονέρι» χάρη στους Πούλισικ, που σκόραρε, και Μενιάν, που διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ξόρκισαν τον κακό τους «δαίμονα» με 1-0 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Στους 36 βαθμούς ανέβηκε η Μίλαν, που βρίσκεται στην τρίτη θέση αλλά παραμένει μακριά από την κορυφή (-9 από την Ίντερ). Στους 16 βαθμούς παρέμεινε η Σασουόλο που πίεσε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αλλά δε τα κατάφερε και παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού (στο +2 από Βερόνα και Κάλιαρι).

Το ματς

Η Μίλαν ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα έχοντας τις πρώτες φάσεις. Ρέιντερς και Λόφτους-Τσικ απείλησαν στα πρώτα λεπτά χωρίς να βρουν στόχο. Οι «ροσονέρι» συνέχιζαν να δημιουργούν ευκαιρίες, όμως ο Κονσίλι ήταν αποτελεσματικός στην αναχαίτησή τους. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο για το μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, αλλά πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Μενιάν όμως ήταν εκεί, με τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το παιχνίδι να παραμένει χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Έπειτα από κάθετη του Μπενασέρ, ο Πούλισικ θα νικήσει τον Κονσίλι και θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μιλάνου. Η Σασουόλο θα πιέσει για την ισοφάριση αλλά θα σταθεί άτυχη, καθώς στο 70’ θα χάσει με τραυματισμό τον Μπεράρντι. Οι παίκτες, όμως δε θα τα παρατήσουν και θα βρουν ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν τον εξαιρετικό για άλλο ένα παιχνίδι Μενιάν. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έκανε μια σειρά αποκρούσεων και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι σε έναν πάντα επικίνδυνο-για εκείνους- αντίπαλο.

Μίλαν (Πιόλι) : Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ (82’ Σίμιτς), Φλορέντζι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (63’ Αντλί), Ρέιντερς, Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ (74’ Τσερόλι), Λεάο (81’ Τσουκουέζε), Ζιρού (63’ Γιόβιτς)

Σασουόλο (Διονίσι): Κονσίλι, Πέντερσεν, Έρλιτς (46’ Ρουάν), Φεράρι, Τολιάν, Μπαϊράμι (65’ Βολπάτο), Ενρίκε, Μπεράρντι (70’ Καστιγιέχο), Θόρστβελντ (89’ Τσίντε), Λοριεντέ (89’ Μουλατιέρι), Πιναμόντι

Στην επόμενη αγωνιστική της Serie A, η Μίλαν θα έχει εκτός έδρας αποστολή με την Έμπολι (7/1, 13.30) ενώ η Σασουόλο θα υποδεχθεί την Φιορεντίνα (6/1 21.45).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.