Ουντινέζε-Μπολόνια 3-0: Ο Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι! (Highlights)

Εύκολη επικράτηση της Ουντινέζε στο Φρίουλι, πήρε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ουντινέζε και Μπολόνια αναμετρήθηκαν στο Φρίουλι για την 18η αγωνιστική της Serie A. Μπορεί η ομάδα του Τιάγκο Μόττα να προερχόταν από έξι παιχνίδια χωρίς ήττα, όμως υπήρξε απότομη προσγείωση στο Ούντινε, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα με 3-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Περέιρα, Λούκα και Παγιέρο.

Στους 17 βαθμούς ανέβηκε η Ουντινέζε, που έπρεπε να περιμένει έως το νέο έτος για να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν. Πλέον βρίσκεται στην 15η θέση έχοντας πάρει «ανάσα» από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στους 31 βαθμούς έμεινε η Μπολόνια, που έπεσε στην 6η θέση μετά την νίκη της Φιορεντίνα επί της Τορίνο. Άσχημος τρόπος για να κλείσει η χρονιά.

Το ματς

Οι 2 ομάδες προσπάθησαν στην αρχή με κάποια μακρινά σουτ να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Η Ουντινέζε θα προηγηθεί στο σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Ρομπέρτο Περέιρα θα σκοράρει ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Ήταν το τρίτο γκολ του Αργεντίνου στο φετινό πρωτάθλημα. Η Μπολόνια κράτησε τη μπάλα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (τελείωσε με 81% κατοχή), αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Οκόγιε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα πεντάλεπτο καθάρισαν το παιχνίδι. Αρχικά στο 48’ ο Λόβριτς θα γεμίσει και ο Λούκα θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Έπειτα στο 52’ ο Παγιέρο με σουτ στα όρια της περιοχής θα κάνει το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν προς το τέλος του αγώνα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Ουντινέζε να πανηγυρίζει μια πολύ εύκολη-όπως αποδείχθηκε-νίκη και τη Μπολόνια να προβληματίζει και να προβληματίζεται.

Ουντινέζε (Κιόφι): Οκόγε, Φερέιρα, Πέρεθ, Κρίστενσεν, Εμποσέλε (70’ Ζαράγκα), Λόβριτς, Γουάλας 80’ Σάμαρτζιτς), Παγιέρο, Καμαρά (87’ Μασίνα), Περέιρα (80’ Τοβέν), Λούκα (87’ Σαξές)

Μπολόνια (Μόττα): Σκορούπσκι, Πος (55’ Λουκούμι), Μπιουκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν (56’ Φαμπιάν), Φρόιλερ, Μόρο (55’ Άμπισερ), Σαλεμάκερς (56’ Ορσολίνι), Φέργκιουσον, Ουρμπάνσκι (74’ Φαν Χόιντονκ), Ζίρκσε

Στην επόμενη αγωνιστική της Serie A, η Ουντινέζε θα υποδεχθεί την Λάτσιο (7/1, 16.00) ενώ η Μπολόνια θα επιστρέψει στην έδρα της για το ματς με την Τζένοα (5/1, 21.45).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.