Κάλιαρι – Έμπoλι 0-0 : Οι “φλύαροι” κι ο ανίκητος! (Highlights)

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς στη Σαρδηνία ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Έμπολι. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Καπρίλε

Στο ντέρμπι της επιβίωσης η Κάλιαρι ήταν καλύτερη όμως δεν μπόρεσε να βρει ουσία σε αυτή την υπεροχή της απέναντι στην ομάδα της Τοσκάνης, η οποία παίζοντας και αυτή εμφανώς αγχωμένη προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα και αφού πέρασε πολλά στο ανασταλτικό της κομμάτι, φάνηκε απειλητική στις αντεπιθέσεις του 2ου ημιχρόνου αλλά όχι αποτελεσματική.
Επί της ουσίας βέβαια, το ότι δεν σκόραρε η Κάλιαρι σε ένα τέτοιο ματς οφείλεται στην… κακοδαιμονία του Βιόλα και στον γκολκίπερ Καπρίλε!
Στο 67΄ο μεσο-επιθετικός των γηπεδούχων εκτέλεσε μακρινό φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα! Όμως μετά από 3λεπτη εξέταση της φάσης από το VAR ο διαιτητής Μαρέσκα δέχθηκε πως υπήρξε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ της Έμπολι.
Αφού μεσολάβησαν δύο καλές ευκαιρίες της ομάδας της Τοσκάνης ήρθε η φάση του 80ου λεπτού όπου ο Μαρέσκα έδειξε πέναλτι στο χτύπημα του Βαλούκιεβιτς επί του Παβολέτι.
Ο Βιόλα ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Καπρίλε τον «ψάρεψε» αποκρούοντας σε κόρνερ!
O γκολκίπερ της ομάδας της Τοσκάνης έκανε άλλη μια πιο δύσκολη επέμβαση, εξ επαφής στο 95ο λεπτό όταν ο Πετάνια κατέβασε στο ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια αλλά το σουτ αποκρούστηκε από τον ανίκητο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων!

Κάλιαρι (Κλαούντιο Ρανιέρι) 4-3-1-2

Σκουφέ, Άτσι (92’ Γιάνκτο), Ζάπα, Γκολντανίγκα, Ντοσένα, Ντεϊόλα, Πράτι, Σουλεμάνα (89’ Οριστάνιο), Βιόλα (89’ Μανκούσου), Παβολέτι (89’ Πετάνια), Λαπαντούλα (46’ Λοβούμπο)

Έμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι) 4-3-1-2

Καπρίλε, Εμπουέχι, Κασάτσε, Βαλούκιεβιτς, Λουπέρτο, Κοβαλένκο (83’ Ισμπαϊλι), Μάλεχ (46’ Μπαστόνι, 60’ Ρανόκια), Γκράσι, Μαλντίνι (60’ Γουασί), Καμπιάγκι, Καπούτο (73’ Καντσελιέρι).





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.