Νάπολι-Μόντσα 0-0: “Γκέλαραν” κι έχασαν κι άλλο έδαφος οι Ναπολιτάνοι

Η Νάπολι βρήκε τείχος απέναντί της σήμερα (29/12) στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" στον αγώνα με τη Μόντσα, το οποίο δεν μπόρεσε να διασπάσει, παίρνοντας τελικώς τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι

Η Νάπολι είχε κυκλώσει τον σημερινό (29/12) εντός έδρας αγώνα με τη Μόντσα για νίκη, ώστε να κρατήσει την επαφή της με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Τελικώς, δεν τα κατάφερε, γιατί απέναντί της βρήκε ένα τείχος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να διασπάσει. Έτσι, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, που της δίνει το τελικό “λευκό” 0-0, και πλέον είναι πολύ πιθανό η απόσταση με την πέμπτη θέση να μεγαλώσει.

Η Νάπολι πίεσε εξ αρχής την αντίπαλό της. Ήθελε να σκοράρει και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Το γκολ, όμως, δεν ήρθε κι όσο περνούσε η ώρα, η αντίπαλη άμυνα έσφιγγε όλο και περισσότερο. Σα να μην έφτανε αυτό, μάλιστα, στο 68ο η Μόντσα πήρε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πεσίνα, ο οποίος, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ναπολιτάνων, Μερέτ.

Η Νάπολι μπορεί να έφτασε σε 25 (!) τελικές, έναντι μόλις 8 των φιλοξενούμενων, και να είχε κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 59% έναντι 41% της Μόντσα, όμως, γκολ δεν έβαλε. Έτσι, έμεινε στην 7η θέση, με 28 βαθμούς πλέον, και περιμένει τα αποτελέσματα της ισόβαθμης με αυτήν Ρόμα και της Μπολόνια, που είναι στους 31 βαθμούς και στην πέμπτη θέση, για να μάθει στο τέλος της 18ης αγωνιστικής της Serie A πώς ακριβώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση βαθμολογικά.

Στο 88ο αποβλήθηκε από τον πάγκο ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+5′) η Μόντσα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής τους Μίρκο Μάριτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.