Αταλάντα – Σαλερνιτάνα 4-1: Αρκούσε ένα ημίχρονο

Οι "Μπεργκαμάσκι" πέτυχαν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Η Αταλάντα υποδέχτηκε την Σαλερνιτάνα στο Γκέβις Στάντιουμ του Μπέργκαμο για την 16η αγωνιστική της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να κερδίσουν βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αταλάντα προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 8’ όταν ο Κουπμάινερς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κόστιλ είχε την απάντηση στην κεφαλιά του Ολλανδού. Ό,τι δεν κατάφεραν οι «Μπεργκαμάσκι» στο 8’, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά μετά. Ο Καντρέβα εκτέλεσε φάουλ, ο Πιρόλα με  κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέσκι γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι. Η Αταλάντα προσπάθησε να αντιδράσει κάνοντας δύο ευκαιρίες στο 12’ και στο 13’ με τον Λούκμαν και τον Έντερσον αντίστοιχα. Το σκορ στο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας και την ολική ανατροπή. Στο 47’ ήταν ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος ισοφαρίσε για την ομάδα του Γκασπερίνι, ενώ στο 52’ ο Πάσαλιτς μετά από ασίστ του Λούκμαν έκανε το 2-1.  Στο 83’ ο Ντε Κέτελαρ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα του σκορ κάνοντας το 3-1 μετά από πάσα του Σκαλβίνι. Στο 90’ ο Μίραντσουκ θα τελειώσει το παιχνίδι κάνοντας το 4-1 για τους «Νερατζούρι» του Μπέργκαμο. Ο Φελιτσιάνι σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Η Αταλάντα θα παίξει στο Ρενάτο Ντ’ Αλάρα το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Μπολόνια, ενώ η Σαλερνιτάνα θα υποδεχτεί την Μίλαν την Παρασκευή


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.