Νάπολι – Κάλιαρι 2-1 : Την ξανα-κράτησε όρθια ο Κβαρασκέλια!

Δύσκολα, αγχωτικά αλλά και δίκαια η Νάπολι νικησε 2-1 την Κάλιαρι για την 16η αγωνιστική της Serie A. Τα γκολ των "παρτενοπέϊ" οι Οσιμέν, Κβαρασκέλια ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Παβολέτι.

Με ένα γκολ και μια άσιστ του Γεωργιανού σούπερ σταρ Κβαρασκέλια, η Νάπολι ξεπέρασε τις αδυναμίες της και τις όποιες – σθεναρές, ειδικά στο 2ο ημίχρονο – αντιστάσεις της Κάλιαρι και με μια νίκη δύσκολη όσο δείχνει το αγχωτικό 2-1 επέστρεψε στην πρώτη 4αδα της Serie A έστω και με ένα ματς περισσότερο από τη Ρόμα και τη Μπολόνια.
Το ματς στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» δεν ήταν τόσο καλό στο πρώτο 45΄λεπτο ενώ στο 2ο κομμάτι του πήρε ρυθμό και από τη διάθεση της ομάδας της Σαρδηνίας να ανέβει πιο ψηλά στο χώρο για να δημιουργήσει.
Κάπου εκεί διαδραματίστηκε το ουσιαστικό κομμάτι της αναμέτρησης σε έναν σαφώς πιο επιθετικό ρυθμό.
Στο 69’ ο Κβαρασκέλια έδωσε στον Οσιμέν κι ο Νιγηριανός άνοιξε το σκορ όμως η απάντηση της Κάλιαρι ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Παβολέτι.
Στο 75’ ο Γεωργιανός – και πιθανόν το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τις προσδοκίες της εθνικής Ελλάδος να βρεθεί στο Euro 2024 – πέτυχε το 2-1 παίρνοντας σε άλλο ένα ματς το ρόλο του πολυτιμότερου παίκτη!
Η Νάπολι πήρε μια σημαντική νίκη έπειτα από δύο απανωτές ήττες στα ντέρμπι με Ίντερ (0-3) και Γιουβέντους (1-0).

Νάπολι (Βάλτερ Ματσάρι) 4-3-3

Μερέτ, Νατάν (59’Μάριο Ρούι), Ντι Λορέντσο, Χουάν Ζεσούς, Ραχμανί, Λομπότκα, Αγκουίσα, Καγιούστε (59’ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (90’ Ζανόλι), Κβαρασκέλια (90’ Λίνστρομ), Όσιμεν (82’ Γκαετάνο)

Κάλιαρι (Κλαούντιο Ρανιέρι) 4-4-2

Σκουφέ, Ναντέζ (67’ Ζάπα), Αουγκέλο, Γκολντανίγκα (79’ Λαπαντούλα), Ντοσένα, Μακούμπου, Πράτι, Γιάνκτο (46’ Ντεϊόλα), Οριστάνιο (68’ Λοβούμπο), Πετάνια (46’ Όμπερτ), Παβολέτι,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.