Λέτσε – Φροζινόνε 2-1: Λύτρωση στο 89′ και προσπέραση (highlights)

Μεγάλη νίκη στο στάντιο Βία ντελ Μάρε για τη Λέτσε!

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες όταν στο 5’ άγγιξε το γκολ με τον Γίμπερ Ραμαντάνι. Ωστόσο οι γηπεδούχοι στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον Ρομπέρτο Πιγκόλι, μετά από ασίστ του Λάμε Μπάντα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Στο 31’ η Λέτσε ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή Τζούφερλι να ελέγχει τη φάση στο VAR και να παίρνει την τελική απόφαση δείχνοντας την «εσχάτη των ποινών». Ο Κάιο Ζόρζε ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο. Μέχρι να έρθει η ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες πιέζανε για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Η Φροζινόνε είχε πάρει τα μέτρα και είχε φτάσει κοντά στο να πετύχει το γκολ. Αντίθετα, η Λέτσε είχε οπισθοχωρήσει δίνοντας μέτρα στον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι πήραν την απόφαση να ρισκάρουν και να βγουν μπροστά. Τελικά δικαιώθηκανόταν στο 89’ βρήκαν το γκολ της λύτρωσης με τον Ραμαντάνι να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «σαλεντίνι» και να δίνει την νίκη στην ομάδα του Ρομπέρτο Νταβέρσα.

Η νίκη αυτή αντικατοπτρίζει την προσπέραση της Λέτσε από την Φροζινόνε στον πόντο. Επόμενος αντίπαλος της Λέτσε είναι η Ίντερ στις 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Σαν Σίρο, ενώ η Φροζινόνε θα υποδεχτεί την Γιουβέντους την ίδια μέρα στις 13:30.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.