Ιμπραίμοβιτς: Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μίλαν σε περίπτωση απόλυσης του Πιόλι

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Μίλαν βρίσκεται ο Στέφανο Πιόλι, μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, με τη διοίκηση των «ροσονέρι» να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αντικατάστασης του.

Η Μίλαν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση το τελευταίο διάστημα και έχει απομακρυνθεί από την κορυφή, με τον προβληματισμό για τον Στέφανο Πιόλι να είναι διάχυτος στις τάξεις της ιταλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει η «La Repubblica», το κλίμα έχει βαρύνει για τον Ιταλό προπονητή, μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδες και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν είναι πλέον ορατό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «ροσονέρι» έχουν ξεκινήσει να κάνουν ήδη σκέψεις για τη διάδοχη κατάσταση και μία λύση που εξετάζουν είναι το δίδυμο Ιμπραίμοβιτς – Αμπάτε.

Ο Σουηδός θρύλος έχει συνδεθεί όσο λίγοι με την ιστορία της Μίλαν και παρότι η αρχική σκέψη ήταν να αναλάβει θέση συμβούλου της διοίκησης, φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας τον βλέπουν ως μία καλή λύση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μαζί με τον Ινιάτσιο Αμπάτε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας