Σαλερνιτάνα-Μπολόνια 1-2: Με Ζίρκζεϊ μπροστάρη πήρε το διπλό

Χτύπησαν... δύο φορές νωρίς οι «ροσομπλού» και άντεξαν στην πίεση της Σαλερνιτάνα μέχρι το τέλος

 Για 6η φορά στην ιστορία τους τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Με την πρώτη να είναι στις 22/08/2021, όπου την νίκη είχε πάρει η Μπολόνια με (3-2). Μετά την αποψινή παράσταση του Ζίρκζεϊ, οι «ροσομπλού» διεύρυναν το προβάδισμα στα μεταξύ τους με 2-0 νίκες.

Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολλανδό επιθετικό της Μπολόνια, να δώσει με τα δύο γκολ (9’, 20’) που πέτυχε διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του. Η Σαλερνιτάνα που δεν είχε διαθέσιμο τον βασικό της τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα, ανέβασε τον ρυθμό της, κέρδισε κάποια κόρνερ και έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Σίμι στο 75’. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Πιρόλα και τον Σίμι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η νική αυτή, ήταν η πρώτη εκτός έδρας για την Μπολόνια την φετινή χρονιά και την ανεβάζει προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός στον πίνακα μετά από 15 αγωνιστικές στην Serie A.

Διαιτητής: Σιμόνε Σόζα

Συνθέσεις:

Σαλερνιτάνα: (Ιντζάγκι), Κοστίλ, Γκιόμπερ, Λοβάτο (Σαουνά, 34’), Πιρόλα, Ματζόκι (Ντάνιλιουκ, 45’), Κουλιμπαλί, Λεγκόφσκι (Ματζιόρε, 64’), Μπράνταριτς,Ντιά, Καντρέβα (Κάστανος, 81’), Ικουεμέσι (Σίμι, 63’)

Μπολόνια: (Μότα), Σκορούπσκι,Πος, Μπόουκεμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Μόρο (Έμπισερ, 81’), Εντόι (Ουρμπάνσκι, 76’), Φέργκιουσον, Σαλεμάκερς, Ζίρκζεϊ (Χόιντουκ, 76’)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.