Τζένοα – Έμπολι 1-1: Παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (highlights)

Τζένοα και Έμπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «Luigi Ferraris» και παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Serie A.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Τζένοα με την Έμπολι (1-1) για την 14η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με τον Μαλινόφσκι, όμως δεν κατάφεραν να επενδύσουν σε αυτό και έδωσαν την ευκαιρία στην Έμπολι να επανέλθει.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό στα πρώτα 15-20 λεπτά και με την Τζένοα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με το τέμπο του αγώνα να γίνεται αρκετά πιο αργό λόγω των αρκετών διακοπών και των συνεχόμενων φάουλ. 

Η Έμπολι εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, ισορρόπησε το ματς και περιόρισε την αρχική ορμή των γηπεδούχων. 

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 32’, για την Τζένοα. Ο Μεσίας πιάνει το βολέ στο αέρα, έπειτα από ωραία σέντρα του Βάσκεζ και βρίσκει την συμβολή των δοκών της εστίας του Μπερίσα

Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Ρουσλάν Μαλινόφσκι. Ο Ουκρανός κοντρολάρει με το δεξί την πάσα του Μπάντελ, πιάνει διαγώνιο σουτ με το αριστερό από περίπου τα 30 μέτρα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Μπερίσα.  

Τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν επιφύλασσαν κάτι αξιοσημείωτο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. 

Το δεύτερο ημίχρονο 

Το δεύτερο μέρος δεν άρχισε με πολύ καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά να φτάσουν σε ένα γκολ, όμως τα χαλούσαν συνεχώς στην τελική προσπάθεια. 

Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Αουρέλιο Αντρεατσόλι, έριξε στον αγωνιστικό χώρο Ματέο Καντσελιέρι

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Ιταλός επιθετικός κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγώνα, αφού ισοφαρίζει σε 1-1 με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κοβαλένκο

Στην συνέχεια, η Έμπολι εκμεταλλεύτηκε την ορμή που της έδωσε το γκολ και πίεσε με σκοπό να κάνει την ολική ανατροπή.  

Η Τζένοα όπως ήταν λογικό έβγαλε αντίδραση, απέφυγε τα πρώτα λεπτά υψηλής πίεσης των αντιπάλων της και με την σειρά της άρχισε εκ νέου τις προσπάθειές για ένα δεύτερο γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να βρίσκονται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας της Serie A.

Ενδεκάδες: 

Τζένοα: Μαρτίνεζ, Ντε Βίντερ, Ντραγκούσιν, Βολιάκο, Σαμπέλι (83′ Πούσκας), Μαλινόφσκι (73′ Φίνι), Μπάντελ, Φρέντρουπ, Βάσκεζ (73′ Χαπς), Μεσίας (66′ Μπουτλού), Ρετεγί. 

Έμπολι: Μπερίσα, Μπερεζίνσκι, Ισμάιλι, Λουπέρτο, Κακάτσε, Ρανόκια (65′ Κράντσι), Φατζίνι (46′ Κοβαλένκο), Μάλεχ (76′ Μάριν), Μαλντίνι (66′ Καντσελιέρι), Καπούτο (93′ Σπέντι), Καμπιάγκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.