Serie A: Σπουδαίο τρίποντο για Φιορεντίνα, μοιρασιά στο «Φριούλι» (highlights)

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια και έκανε βήμα... Ευρώπης, ενώ Ουντινέζε και Αταλάντα έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στο «Φριούλι».

Φιορεντίνα-Μπολόνια 2-1

Τους 20 βαθμούς σε 12 παιχνίδια (6η θέση) έφτασε η Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια και την προσπέρασε στην βαθμολογία (18 β.). Στο 17′ ο Μποναβεντούρα άνοιξε το σκορ, ο Ζίρκζε με πέναλτι στο 33′ ισοφάρισε για την Μπολόνια, η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει και πλήρως την κατάσταση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως το γκολ του Ορσολίνι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν αυτό που ήθελαν και με πέναλτι του Νικόλας Γκοζάλες στο 48ο λεπτό πήραν το σημαντικό τρίποντο νίκης.

Ουντινέζε-Αταλάντα 1-1

Η Ουντινέζε πήρε έναν σημαντικό βαθμό κόντρα στην Αταλάντα, όμως βάση της εικόνας του αγώνα ίσως να ήθελε και το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 31′ με τον Σαξές, αλλά ο Γουάλας στο 44ο λεπτό άνοιξε το σκορ (1-0). Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Αταλάντα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Έντερσον να ισοφαρίζει σε 1-1 έπειτα από ασίστ του Ζαπακόστα. 11 οι βαθμοί της Ουντινέζε, που έχει πολύ δουλειά να κάνει για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες τελευταίες θέσεις, ενώ η Αταλάντα έχει 20 βαθμούς και είναι 5η.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.