Γιουβέντους-Κάλιαρι 2-1: Δύο αμυντικοί την έστειλαν στην κορυφή! (highlights)

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Γιουβέντους η οποία επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι στο Τορίνο και προσπέρασε προσωρινά την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, Ίντερ.

Με πρωταγωνιστές δύο κεντρικούς αμυντικούς, η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι στο Τορίνο σε ματς για την 12η αγωνιστική της Serie A και έστω και προσωρινά βρίσκεται στην κορυφή με 29 βαθμούς, έναντι 28 της Ίντερ που έχει ματς λιγότερο.

Το 1-0 σημειώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού όταν από ασίστ του Κόστιτς, ο Μπρέμερ νίκησε τον Σκουφέτ για να σκοράρει το πρώτο του φετινό τέρμα.

Δέκα λεπτά μετά, στο 70′, ο Ρουγκάνι σκόραρε και αυτός για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν για να διπλασιάσει τα τέρματα των “μπιανκονέρι”, με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να βρίσκει γκολ και αυτή από κεντρικό αμυντικό, τον Ντοσένα ο οποίος μείωσε σε 2-1 με γκολ στο 75′.

Η Κάλιαρι έμεινε στην 17η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:
Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Καμπιάσο, Γκάτι, Κόστιτς, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Μιρέτι (66’ Άιλινγκ-Τζούνιορ), Κεν (66’ Βλάχοβιτς), Κιέζα (81’ Μίλικ).
Κάλιαρι: Σκουφέτ, Αουγκέλο, Γκολντανίγκα, Ντοσένα, Ζάπα, Βιόλα (67’ Οριστάνο), Γιάνκτο, Μακουμπού, Πράτι, Πετάνια (46’ Λαπαντούλα), Ζίτο (71’ Σομοντούροφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.