Γιουβέντους-Βερόνα 1-0: Με γκολ στην… εκπνοή και ήρωα τον Καμπιάζο! (vids)

Πληθώρα ευκαιριών, ανωτερότητα και δύο ακυρωθέντα γκολ επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα της "Μεγάλης Κυρίας" που - τελικά - πήρε αυτό που δικαιούταν...

Τη νίκη αποζητούσε επίμονα η Γιουβέντους προκειμένου να πατήσει κορυφή νικώντας τη Βερόνα στη 10η αγωνιστική της Serie A – έστω και με αγώνα περισσότερο – και τελικά το κατάφερε με ήρωα τον Καμπιάζο!

Για να συμβεί αυτό όμως άπαντες έγιναν… δύσπιστοι καθώς η Γιούβε σκόραρε μεν δις αλλά και τα δύο τέρματα ακυρώθηκαν από το VAR, ειδικά με το ένα εξ αυτών, με δράστη τον Κιν στο 13′ να κρίνεται ως αντικανονικό για… χιλιοστό. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν το έβαλε κάτω, δεν πήρε το πόδι από το… γκάζι και συνέχισε το κυριαρχικό της ποδόσφαιρο, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες μέχρι και την ανάπαυλα.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου η Βερόνα είχε τη δικιά της στιγμή για τον απόλυτο αιφνιδιασμό με δυνατό, μονοκόμματο σουτ του Μποντασόλι εντός περιοχής, όμως ο Σέζνι ήταν σ’ ετοιμότητα.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Με τη βοήθεια – και – του κόσμου οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση ψάχνοντας τη λύτρωση. Παρά τις αλλαγές στα πρόσωπα η Βερόνα, με συμπαγή παρουσία και με έναν εξαιρετικό Μοντίπο κρατούσε προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση δείχνοντας πως θα μπορούσε ν’ αποδράσει ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όμως ο Καμπιάζο είχε άλλη άποψη, καθώς σε φάση διαρκείας ο Μίλικ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή δοκό της εστίας του Μοντίπο και χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας, ήρθε ο Καμπιάζο και πριν προλάβει ν’ απομακρύνει η άμυνα της Βερόνα την έστειλε στα δίχτυα προκαλώντας ντελίριο πανηγυρισμών εντός κι εκτός αγωνιστικών γραμμών.

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι (87′ Γιλντίζ), Γουεά (46′ Μιρέτι), ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (62′ Καμπιάζο), Κιν (62′ Κιέζα), Βλάχοβιτς (82′ Μίλικ).

Βερόνα: Μοντίπο, Τερατσάνο (95′ Κόπολα), Μαγνιάνι, Νταβίντοβιτς, Φαραόνι (73′ Τσατσουά), Χόνγκλα (73′ Σούσλοφ), Φολορούνσο, Ντόιγκ (73′ Λάζοβιτς), Ντούντα, Τζούριτς, Μπονατσόλι (85′ Σερντάρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.