Έμπολι-Ουντινέζε 0-0: «Χ»αμένες κι οι δύο…

«Λευκή» ισοπαλία στο «Κάρλο Καστελάνι» στον αγώνα που άνοιξε την 8η αγωνιστική της Serie A

Τί κι αν αμφότερες ήταν στα όρια της απόγνωσης για τη νίκη; Έμπολι και Ουντινέζε προσπάθησαν, δημιούργησαν αλλά – και – έχασαν πληθώρα ευκαιριών για να σκοράρουν μένοντας στο παντελώς άβολο και για τις δύο 0-0.

Κοινός παρονομαστής για τις δύο ομάδες η ορμή που τις διέκρινε από το ξεκίνημα του αγώνα σε μια πρόδηλη διάθεση να σκοράρουν και να θέσουν από νωρίς βάσεις για το… «τρίποντο». Ωστόσο κόντρα στις φιλοδοξίες τους ο συγκεκριμένος παράγοντας προκάλεσε… αλληλοεξουδετέρωση δημιουργώντας μια παράξενη ισορροπία.

Ένας συσχετισμός που έδειξε να χαλάει στο 40′ όταν οι γηπεδούχοι με τον Καπούτο σκόραραν πυροδοτώντας ξέφρενους πανγυρισμούς στις κερκίδες αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ καθώς η εξέταση της φάσης από το VAR οδήγησε στην ακύρωσή του. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε σε απόλυτη ισορροπία όπως έδειχναν κι οι επτά τελικές της κάθε ομάδας παρά την ελαφρά υπεροχή της Έμπολι στην κατοχή της μπάλας.

Το ίδιο μοτίβο επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος, με την Έμπολι να έχει την πρωτοβουλία, αμφότερες να φτάνουν και να καταγράφουν τελικές δίχως όμως να προκύψει το πλέον ουσιαστικό που ήταν το γκολ. Έτσι, ακόμη και με αγώνα περισσότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες η μεν Έμπολι βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς έχοντας μια νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες ενώ μια θέση πιο πάνω, στην 17η θέση βρίσκεται η Ουντινέζε με πέντε βαθμούς, καμία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.