Serie A: Πρώτη νίκη για Μπολόνια, “λευκή” ισοπαλία στο Φριούλι

Η Μπολόνια έσπασε το ρόδι το Σάββατο (2/9) στη Serie A με τη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι, ενώ Ουντινέζε και Φροζινόνε έμειναν στο "λευκό" 0-0 στο Ούντινε

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις αγωνιστικές για να φτάσει η Μπολόνια στην πρώτη της νίκη στη Serie A! Τα κατάφερε το απόγευμα του Σαββάτου (2/9) κόντρα στην Κάλιαρι, εντός έδρας, στο Στάδιο Ρενάτο Νταλλ’ Άρα. Επικράτησε με ανατροπή, με σκορ 2-1 κι έβαλε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο σακούλι της!

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Γι’ αυτό κι έφτασαν πρώτοι στο γκολ, με τον Λουβούμπο στο 22ο λεπτό. Η Μπολόνια στο πρώτο μισό του αγώνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, το έκανε, όμως, στο δεύτερο μισό. Μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με τον Ζίρκζεϊ στο 60ό ισοφάρισε 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο φινάλε της αναμέτρησης κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, με τον Φαμπιάν, στο 90ό. Νωρίτερα, στο 75ο ο Ορσολίνι αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι. Μετά τη νίκη αυτή η Μπολόνια είναι στους 4 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι έμεινε στον έναν (1).

Στο άλλο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (2/9), Ουντινέζε και Φροζινόνε έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι στο 50ό είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Ρομανιόλι. Η Ουντινέζε βρίσκεται στην 16η θέση με 2 βαθμούς και η Φροζινόνε στην 10η με 4 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.