Μουρίνιο: “Μου υποσχέθηκαν έναν επιθετικό”

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο δεν ανέφερε το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου στις δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση των "τζιαλορόσι" του έχει… υποσχεθεί ένα επιθετικό.

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο δεν ανέφερε το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου στις δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση των “τζιαλορόσι” του έχει… υποσχεθεί ένα επιθετικό.

“Υπάρχουν προπονητές και σύλλογοι που επιλέγουν τους παίκτες και εκείνοι που έρχονται είναι οι πρώτες επιλογές τους. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία υπάρχουν τέτοιου είδους σύλλογοι, αλλά εμείς είμαστε σε μία άλλη κατάσταση.

Αυτός που μου προτάθηκε από τον διευθυντή της ομάδας ήταν ο Αζμούν, όχι ως “ο δικός μου” επιθετικός αλλά ως ένας “από τους επιθετικούς μου.

Είναι σε καλή κατάταση και μπορεί να βοηθήσει. Δεν τα πήγε καλά στην Λεβερκούζεν και για αυτό μπορέσαμε να τον πάρουμε δανεικό, διαφορετικά θα παρέμενε εκεί. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

“Ο Πίντο μού είπε ότι θα έρθει και άλλος επιθετικός. Είμαι ήρεμος και περιμένω, είναι πιο σημαντικό το ματς που έχουμε να δώσουμε το Σάββατο, παρά οι μεταγραφές.

Θα έρθει λοιπόν ακόμη ένας επιθετικός και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εάν ο άλλος φορ είναι ποιοτικός, τότε με τους Μπελότι, Αζμούν και αυτόν τον υποθετικό τρίτο στράικερ, μιλάμε για καλές λύσεις μπροστά.

Ποιόν μου υποσχέθηκε ο Πίντο; Κανένα όνομα, όμως μου είπαν ότι η διοίκηση θα δουλέψει σκληρά για ακόμη έναν επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας