Μίλαν: Ανανέωσε και έμεινε ο Λεάο (vid)

Ο Πορτογάλος διεθνής είχε συμφωνήσει προφορικά, αλλά σήμερα (2/6) υπέγραψε και ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Πορτογάλος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ροσονέρι» για πέντε ακόμα χρόνια. “Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω και τώρα έγινε. Ελπίζουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί στο μέλλον. Καταλήξαμε σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα η εστίασή μας πηγαίνει στον αγώνα της Βερόνα και στη συνέχεια την επόμενη σεζόν, όταν θέλουμε να κερδίσουμε πολλά σημαντικά πράγματα».

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Λεάο είναι έτοιμος να αλλάξει τη φανέλα του με το εμβληματικό Νούμερο 10 από την επόμενη σεζόν. “Θα δούμε. Το 17 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός για μένα, αλλά μετά θα δούμε». Ο Πορτογάλος διεθνής είναι στον σύλλογο από το 2019, σημειώνοντας 41 γκολ και 29 ασίστ σε 162 εμφανίσεις. Αν και η επίσημη δήλωση δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες, πολλές πηγές είναι βέβαιες ότι θα κερδίζει 5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν με μια σειρά από μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση έως και 2 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει επίσης μια ρήτρα αποδέσμευσης που ορίζεται στα 175 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε ένα πολύ σύντομο παράθυρο δύο εβδομάδων τον Ιούλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.