Νάπολι – Φιορεντίνα 1-0: Γιόρτασε με μία ακόμη νίκη! (hls)

Σε πανηγυρικό κλίμα μέσα στο κατάμεστο «Ντιέγκο Μαραντόνα», αλλά και στους δρόμους της πόλης, η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα και γιόρτασε, αυτή τη φορά μπροστά στους οπαδούς της, την επιστροφή μετά από 33 χρόνια στην κορυφή της Serie A.

Λίγες ημέρες μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του τρίτου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου, με την ισοπαλία στο Ούντινε, οι «παρτενοπέι» αποθεώθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε το ιστορικό στάδιο, αλλά και από ολόκληρη την πόλη του ιταλικού νότου, που εδώ και καιρό ζει και κινείται στο ρυθμό της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα υποκλίθηκαν στους «παρτενοπέι», αφού κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο έκαναν pasillo.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η Νάπολι πήρε τη νίκη χάρη στο 23ο γκολ του Βίκτορ Οσιμέν. Ο Νιγηριανός στο 48΄ νικήθηκε από τον Τερατσιάνο από το σημείο του πέναλτι, αλλά στο 74΄ βρήκε στόχο στη δεύτερη ευκαιρία του και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Όσον αφορά την Φιορεντίνα, πέραν του ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, έχει στραμμένη την προσοχή τους στους ημιτελικούς του Europa League με τη Βασιλεία και στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με την Ιντερ.

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Όστιγκαρντ, Κιμ, Ολιβέρα, Ανγκισά, Ντέμε (46′ Λομπότκα), Έλμας (46′ Τζέρμπιν), Λοσάνο (45+1′ Κβαρατσχέλια), Οσιμέν (78′ Σιμεόνε), Ρασπαντόρι (46′ Ζιελίνσκι)

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Ντοντό (46′ Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Τέρζιτς, Μποναβεντούρα (66′ Καστροβίλι), Άμραμπατ (75′ Κουάμε), Ντάνκαν (66′ Μαντραγκόρα), Γκονσάλες, Γιόβιτς, Σοτίλ (75′ Σαπονάρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.