Αταλάντα-Γιουβέντους 0-2: «Διπλό» 2ης θέσης με ανέλπιστο πρωταγωνιστή (hls)

Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λάτσιο από τη Μίλαν (2-0) και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Serie A με την απόδραση από την έδρα της Αταλάντα! Σκόρερ ο Σάμουελ Άιλινγκ Τζούνιορ, στο πρώτο του γκολ με τη «Μεγάλη Κυρία» στο πρωτάθλημα, και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σάμουελ Άιλινγκ Τζούνιορ έμελλε να κρίνει το ντέρμπι στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Γιουβέντους! Ο 19χρόνος Άγγλος επιθετικός της «Μεγάλης Κυρίας» στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη Serie A, σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο 56ο λεπτό και χάρισε στη Γιουβέντους ένα πολύ κομβικό τρίποντο.

Η Αταλάντα πίεσε μετά το γκολ της Γιουβέντους, αλλά βρήκε δύο φορές εμπόδιο στη προσπάθεια να ισοφαρίσει το ματς. Αρχικά, με τον Τέιν Κόπμεϊνερς στο 75′, όπου ο Σέζνι επέκρουσε εντυπωσιακά και δευτερευόντως με τον Νταβίντε Ζαπακόστα στο 90′, με το αριστερό δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του Ιταλού.

Στο 90+8′ ήρθε η θεία δίκη στη κόντρα επίθεση, με τον Φεντερίκο Κίεζα να σερβίρει στον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Σέρβο επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της Γιουβέντους μετά από ενάμιση μήνα, με την τελευταία να χρονολογείται στα μέσα Μαρτίου (19/03) στην έδρα της Ίντερ (0-1). Έτσι η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έφτασε τους 66 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λάτσιο, για να ανέβει στη 2η θέση της Serie A με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Αταλάντα από την άλλη, είδε το σερί των τριών νικών να σταματά και το όνειρο του Champions League να απομακρύνεται. Έμεινε στους 58 βαθμούς και απέχει πέντε από την 4η Ίντερ και τρεις από την 5η Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.