Μίλαν: Θαυμασμός και έντονο ενδιαφέρον για τον Μπάλογκαν

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον επιθετικό της Ρενς, Φόλαριν Μπάλογκαν, συνεχίζει να αυξάνεται και η Άρσεναλ έχει στο μυαλό της μια ελάχιστη τιμή για τον γεννημένο στη Νέα Υόρκη επιθετικό.

Ο φορμαρισμένος 21χρονος φορ, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο νέων, στάλθηκε στη Γαλλία με την μορφή δανεισμού από τους Λονδρέζους το περασμένο καλοκαίρι, όπου αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς επιθετικούς στην Ευρώπη και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Μπάλογκαν έχει πάρει φωτιά αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 18 γκολ σε 30 συμμετοχές στη Ligue 1, αλλά είναι δύσκολο να χωρέσει στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για την επόμενη σεζόν, με τους Γκάμπριελ Ζεσούς και Έντι Ενκέτια να βρίσκονται μπροστά του στη σειρά. Η Άρσεναλ σύμφωνα με τελευταία ξένα δημοσιεύματα, είναι ανοιχτή να πουλήσει τον νεαρό το καλοκαίρι και θέλει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ για τον 21χρονο, ο οποίος εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο τη Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» έχουν στείλει σκάουτερ για να ακολουθήσουν τον παίκτη σε πολλές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες και πιστεύουν ότι θα ταίριαζε απόλυτα στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Η Λειψία γράφουν οι Γερμανοί πως ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του και έχει ήδη επικοινωνήσει με το περιβάλλον του για μια πιθανή συμφωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.