SerieA: Χαμόγελα για Ρόμα και Βερόνα! (hls)

Πιο κοντά στην προοπτική της εξόδου στο Champions League η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, "ζωντανή" στη μάχη της παραμονής η Βερόνα με ανατροπή εντός εννιά λεπτών!

Την υπεραξία της νίκης προ εβδομάδας επί της Σαμπντόρια εισέπραξε η Ρόμα επικρατώντας 1-0 στο Τορίνο επί της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής για τη Serie A.

Μια νίκη που ενισχύει ακόμη περισσότερο την προοπτική της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο για έξοδο στο Champions League, καθώς πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας! Η… καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς για τους…. πρωτευουσιάνους καθώς το χέρι του Σουρς – μόλις – στο 7′ έδωσε την ευκαιρία στον Ντιμπάλα ν’ ανοίξει το σκορ μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ με τον Μίραντσουκ να βάζει δύσκολα στον Ρουί Πατρίσιο με κεφαλιά αλλά τον Πορτογάλο πορτιέρε να δηλώνει “παρών”.

O ήρεμος και χαμηλών τόνων ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, παρά τις αλλαγές προσώπων και οι “Τζαλορόσι” πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη βάζοντας τη Μίλαν στην… πλάτη τους.

“Ζωντανή” με ανατροπή

epa10565349 Hellas Verona’s Adolfo Gaich jubilates after scoring the 2-1 during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona vs U.S. Sassuolo at Marcantonio Bentegodi stadium in Verona, Italy, 08 April 2023. EPA/EMANUELE PENNACCHIO ΠΗΓΗ: In Time Sports, ΑΠΕ/ΜΠΕ

To “Στάδιο Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι” “πάγωσε” στο 34′ όταν είδε τον Χαρουί να βάζει τη Σασουόλο μπροστά στο σκορ και σε θέση οδηγού έναντι της Βερόνα που βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού και αποζητά βαθμό-ούς απεγνωσμένα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν σκληρά, έβγαλαν αντίδραση, όμως μέχρι και το 84′ ότι κι αν δοκίμασαν δεν είχε αποφέρει το…. παραμικρό. Τότε, από στατική φάση και συγκεκριμένα κόρνερ ο Τσεκερίνι “πλήρωσε” την ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι με το ίδιο ακριβώς “νόμισμα” που εκείνη είχε προηγηθεί, σκοράροντας με κεφαλιά για την ισοφάριση.

Τα καλύτερα όμως ήρθαν στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό αυτών, όταν ένα τραγικό λάθος του Κονσίλι έδωσε την ευκαιρία στον Γκάιτς να σκοράρει δίνοντας υπερπολύτιμο “τρίποντο” στους γηπεδούχους ξεσπώντας σε ντελίριο πανηγυρισμών κι ενθουσιασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.