Μπολόνια – Ουντινέζε 3-0: Νίκη από τα αποδυτήρια (hls)

Άνετη επικράτηση για την Μπολόνια επί της Ουντινέζε με (3-0). Βασικός για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Μπολόνια και Ουντινέζε αναμετρήθηκαν για την 28η αγωνιστική του Seria A. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στην βαθμολογία, αφού πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι 38. Και ενώ όλοι περιμένανε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, οι παίκτες της Μπολόνια είχαν άλλη άποψη. Με δύο γρήγορα γκολ στο 3ο και 12ο λεπτό του αγώνα έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Το “κερασάκι στην τούρτα” το έβαλε ο Μπάροου με γκολ στο 49′. Με αυτή τη νίκη η Μπολόνια, ανέβηκε στην 8η θέση με 40 βαθμούς και θα παλέψει μέχρι τέλους για να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για έξοδο στην Ευρώπη. Από πλευράς τους οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10οι με 38 πόντους.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδια. Ο Στέφαν Πος στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια στον Σιλβέστρι.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, εννέα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Μόρο να σκοράρει για τους γηπεδούχους. Έτσι στο 12ο λεπτό η Μπολόνια βρέθηκε να προηγείται με δυο γκολ. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49ο λεπτό ο Μπάροου με ένα σουτ στη δεξιά γωνία του Σιλβέστρι έκανε το (3-0) και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Στη συνέχεια του αγώνα, η Ουντινέζε πήρε την μπάλα στα πόδια της, προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων κατάφερε με ευκολία να αποκρούσει την πίεση. Έτσι το (3-0) ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τους φίλους των γηπεδούχων να φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γήπεδο, τόσο από την νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας τους.

Μπολόνια: (Μότα) (4-2-3-1) Μπάρντι – Πος (Ντε Σιλβέστρι 70′), Σουμαορό, Λουκουμί, Κυριακόπουλος – Σούτεν, Μορό (Μεδέλ 70′) – Έμπισερ (Ορσολίνι 58′), Φέργκιουσον (Ντομίνγκες 59′), Μπάροου (Σοριάνο 59′)- Σανσόνε

Ουντινέζε: (Σοτίλ) (3-5-2) Σιλβέστρι – Εχιζίμπουε, Μπιγιόλ, Ζέγκελαρ – Εμποσέλε (Νεστορόφσκι 46′), Σάμαρτζιτς (Αρσλάν 73′), Λόβριτς (Αμπάνκα 86′), Περέϊρα, Ουντότζιε (Μασίνα 74′) – Τοβέν (Παφούντι 74′), Μπέτο

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.