Serie A: Νάπολι σε άγρια κατάσταση, η Φιορεντίνα πλησιάζει την εξάδα (vids)

Τεσσάρα η Νάπολι στο Τορίνο, επικράτηση για την Φιορεντίνα επί της Λέτσε.

Νίκη-περίπατος με 4-0 για την Νάπολι στο Τορίνο με Οσιμέν,Κβαρατσχέλια, Ντομπελέ και το πρωτάθλημα αρχίζει να βάφεται μπλε. Η Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 κόντρα στην Λέτσε χάρη σε αυτογκόλ του Γκάλο.

Τορίνο – Νάπολι 0-4 (hls)

Η Νάπολι μετά την πρώτη της πρόκριση σε προημιτελική φάση Κυπέλλου Πρωταθλητριών ή και Champions League δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και πέρασε από το αξιόμαχο Τορίνο κερδίζοντας 0-3, το οποίο απομακρύνθηκε από τις θέσεις της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι έρχονταν από επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Λέτσε, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στο ματς-πρόκληση με την ομάδα του Σπαλέτι.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τους Ναπολιτάνους και ο Οσιμέν έστησε το δικό του πάρτι. Άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό φτάνοντας τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Κβαρατσχέλια δεν μπορούσε να λείπει και σκόραρε με πέναλτι στο 35′. Ο Βίκτορ Οσιμέν δεν σταμάτησε και στο 51ο λεπτό έβαλε κι άλλο γκολ σημειώνοντας το 3-0. Ο Ντομπελέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-0 και η Νάπολι αγκαλιάζει το Σκουντέτο.

Τορίνο (Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Σουρς, Γκράβιλον (Τζίτζι), Σανάμπρια, Ροντρίγκεζ, Βλάσιτς (Σεκ), Σίνγκο (Άινα), Βοϊβόντα (Μποντζιόρνο), Ρίτσι, Ράντονιτς, Λινέτι (Ίλιτς)

Νάπολι (Σπαλέτι): Mέρετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (Όστιγκαρντ), Μιν, Ολιβέιρα, Ανγκίσα, Λομπότκα (Γκαετάνο), Ζιελίνσκι (Ντομπελέ), Λοθάνο (Ελμάς), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια

Φιορεντίνα – Λέτσε 1-0 (hls)

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα υποδέχτηκε την Λέτσε και με αέρα στα πανιά της μετά την μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Conference League και πλησίασε την πολυπόθητη οκτάδα. Η Λέτσε του Μάρκο Μπαρόνι, από την άλλη πλευρά, ερχόμενη από τρεις διαδοχικές ”σφαλιάρες” στόχευε στην ανάκαμψη κόντρα στους «Βιόλα». Το ματς κρίθηκε από το αυτογκόλ του Γκάλο στο 29′, που έδωσε και την νίκη στην Φιορεντίνα.

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ίγκορ, Μιλένκοβιτς, Ντοντό, Άμραμπατ, Μπαράκ (Μποναβεντούρα), Μαντραγόρα (Ντάνκαν), Γκονζάλεθ (Ικόνε), Σαπονάρα (Σοτίλ), Κουαμέ (Καμπράλ)

Λέτσε (Μπαρόνι): Φαλκόνε, Μπασιρότο, Κολόμπο (Κίσεϊ), Ντι Φραντζέσκο, Γκονζάλεθ (Χέλγκασον), Γκεντρί (Κασάνδρο), Γκάλο, Στρεφέτσα (Ουντίν), Μπλιν (Μαλέ), Ουμτιτί, Χιούλμαντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.