Βίκτορ Oσιμέν: «Όνειρο μου η Premier League!»

Ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, λογίζεται πλέον ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που παίζουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Νιγηριανός διεθνής φορ έχει απολαύσει μια εκπληκτική σεζόν, οδηγώντας τη Νάπολι προς τον πρώτο τίτλο της στη Serie A από το 1990 , καθώς βρίσκεται 15 βαθμούς μακριά από την Ίντερ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Τα 21 γκολ του Οσιμέν σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησαν τους “παρτενοπέι” σε αυτή την εκπληκτική πορεία, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League.

Το «90min» αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι ο κορυφαίος στόχος της Τσέλσι για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ τον θέλει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δημοσιεύματα από όλη την Ευρώπη υποστηρίζουν επιπλέον, ότι η Άρσεναλ έχει μπει στον αγώνα για την απόκτηση του 24χρονου. Ο Οσιμέν έδωσε συνέντευξη σε ξένα ΜΜΕ, στην αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να παίξει κάποια μέρα στην Premier League.

«Νομίζω ότι το να παίζω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο (Serie A). Eίναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα για μένα», είπε ο άσος της Νάπολι. «Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θεωρούν την Premier League ως το καλύτερο και το πιο δυνατό πρωτάθλημα, αλλά τώρα είμαι σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο που είναι η ιταλική Serie A.
Δουλεύω πολύ σκληρά για να βεβαιωθώ ότι θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου να παίξω στην Premier League κάποια μέρα, αλλά όπως είπα, είναι μια διαδικασία και θέλω απλώς να διατηρήσω αυτή τη δυναμική και να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.