«Ξέσπασε» η Λάτσιο, νέα «γκέλα» η Μίλαν

Στα νικηφόρα αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Λάτσιο, καθώς συνέτριψε με 6-2 την Παλέρμο, την ώρα που η Μίλαν απώλεσε ακόμη τρεις βαθμούς, αφού ηττήθηκε 2-1 από την Έμπολι στο «Σαν Σίρο».

Στα νικηφόρα αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Λάτσιο, καθώς συνέτριψε με 6-2 την Παλέρμο, την ώρα που η Μίλαν απώλεσε ακόμη τρεις βαθμούς, αφού ηττήθηκε 2-1 από την Έμπολι στο «Σαν Σίρο».

Η ομάδα του Ιντζάκι ήταν καταιγιστική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αφού σε διάστημα 26 (!) λεπτών πέτυχε πέντε γκολ και «καθάρισε» πρόωρα το ματς. Το… χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ιμόμπιλε, ο οποίος μέσα σε ένα δίλεπτο (8’, 10’) βρήκε δύο φορές δίχτυα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κεϊτά. Ο Σενεγαλέζος φορ από το 21’ έως το 26’ νίκησε τρεις φορές τον Πόσαβετς και η Λάτσιο πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 5-0.

Στην επανάληψη η Παλέρμο αντέδρασε και με δύο γκολ του Ρισπολι (46’, 52’) μείωσε προσωρινά σε 5-2, με τον Κρέκο στις καθυστερήσεις (90+1’) να βάζει το… κερασάκι στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Λάτσιο.

Αντιθέτως, η Μίλαν ηττήθηκε 2-1 από την Έμπολι μέσα στο «σπίτι» της και απομακρύνθηκε κι άλλο από την πρώτη πεντάδα που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μκεντλίτζε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (40’), η Μίλαν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 59’, όμως ο Σούσο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και στο 67’ το πλήρωσε, αφού ο Τιάμ έγραψε το 0-2. Στο 72’ ο Λαπαντούλα μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στη διεκδίκηση του ματς, όμως η Μίλαν δεν κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση της σε γκολ και η Έμπολι έβαλε στο… σακούλι της τρεις «χρυσούς» πόντους στη μάχη παραμονής που δίνει. 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε η Κροτόνε, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Σαμπντόρια. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Φαλτσινέλι (67’) και Σίμι (80’), ενώ για τους γηπεδούχους το σκορ είχε ανοίξει ο Σχικ (21’).


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Serie A:

Σασουόλο – Νάπολι 2-2
Μίλαν – Έμπολι 1-2
Κιέβο – Τορίνο 1-3
Λάτσιο – Παλέρμο 6-2
Σαμπντόρια – Κροτόνε 1-2
Ουντινέζε – Κάλιαρι 2-1
Γιουβέντους – Τζένοα 21:45


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.