Μίλαν: «Χρυσώνει» τον Λεάο

Η απόφαση των Ροσονέρι!

Η Μίλαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ραφαέλ Λεάο για την επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2024) και ο ο ίδιος φαίνεται πως έχει δώσει προτεραιότητα στη Μίλαν, παρά τις… σειρήνες από την Τσέλσι! Μάλιστα η ιταλική ομάδα θέλει να τον… χρυσώσει, προσφέροντάς του 35 εκατομμύρια ευρώ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Αυτό επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος γράφοντας για το «CaughtOffside ενημέρωσε για την κατάσταση του Ποροτγάλου όσον αφορά τις συζητήσεις για την ανανέωσή του και το πιθανό ενδιαφέρον από την Αγγλία!

«Αυτή την στιγμή, απόλυτη προτεραιότητα έχει η διαπραγμάτευση με τη Μίλαν. Οι συνομιλίες συνεχίζονται, η Μίλαν προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με 7 εκατ. ευρώ καθαρές αποδοχές ανά σεζόν, με πρόσθετες παροχές επίσης. Ο Λεάο δίνει προτεραιότητα στην Μίλαν, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να τελειώσει πριν από το καλοκαίρι, αλλιώς μπορεί να κινηθούν μεγάλοι σύλλογοι. Η Τσέλσι μετά τον Μούντρικ και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου σε αυτή τη θέση είναι πιο ήσυχες, ακόμα κι αν εκτιμούν τον παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο έγκριτος ρεπόρτερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.