Μίλαν-Αταλάντα 2-0: Σημαντικό τρίποντο, «έπιασε» την Ίντερ στη 2η θέση (hls)

Η Μίλαν έπιασε στην 2η θέση της Serie A την συμπολίτισσα Ίντερ (47 βαθμούς) χάρη στη νίκη επί της Αταλάντα με 2-0. Αυτογκόλ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Χουάν Μούσο, μετά από βολίδα του Τεό Ερναντέζ που βρήκε στο δοκάρι και μετά στη πλάτη του στο 25', γκολ και ο Τζούνιορ Μεσίας στο 87'.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, στο οποίο πάντως η Αταλάντα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, η Μίλαν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο της νίκης και να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ίντερ στην έδρα της Μπολόνια!

Η αρχή έγινε στο 25ο λεπτό με ένα απίστευτο σουτ στη κίνηση από τον Τεό Ερναντέζ, το οποίο εξοστρακίστηκε στο δοκάρι αλλά εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στη πλάτη του πεσμένου Χουάν Μούσο (1-0). Ο γκολκίπερ της Αταλάντα στάθηκε άτυχος, με το γκολ να κατοχυρώνεται ως αυτογκόλ.

Παρά το προβάδισμα της Μίλαν, οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν τακτική προσέγγιση και δεν πίεσαν τους «ροσονέρι». Στο 33′ μάλιστα η Μίλαν θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0, αλλά ο Ράφαελ Λεάο είδε το οριζόντιο δοκάρι να σταματά τη προσπάθεια του.

Στο 71ο λεπτό, και ενώ η Αταλάντα δεν απειλούσε καθόλου την εστία του Μάικ Μενιάν, ο Τζούνιορ Μεσίας έφτασε εκ νέου κοντά στο 2-0. η τρίτη ήταν και… η φαρμακερή για τους γηπεδούχους, με τον Λεάο να συνδυάζεται με τον Μεσίας και τον τελευταίο να τσιμπάει άψογα τη μπάλα πάνω από τον Χουάν Μούσο για το τελικό 2-0 στο 87′.

Στο -18 από τη πρωτοπόρο Νάπολι, η Μίλαν αντιμετωπίζει το άλλο Σάββατο (04/03) τη Φιορεντίνα εκτός έδρας, ενώ η Αταλάντα (6η θέση με 41 βαθμούς) την ίδια ημέρα θα υποδεχτεί στο Μπέργκαμο την Ουντινέζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.