Οικονόμου: «Πρόκληση η Σαμπντόρια, δεν μπορούσα να πω όχι» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Σαμπντόρια έκανε ο Μάριος Οικονόμου.

Μετά το πέρασμά του από την Κοπεγχάγη, ο Μάριος Οικονόμου επιστρέφει στην Ιταλία και την Σαμπντόρια. Με εμπειρία από την Serie A θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του, που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Οικονόμου μίλησε στο κανάλι της ομάδας, για την επιλογή του να συνεχίσει στην Σαμπντόρια, αλλά και για τη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει μαζί με τους καινούργιους συμπαίκτες του, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός:

«Δέχτηκα μία κλήση, ήμουν ελεύθερος και ο μάνατζέρ μου, μου είπε για την Σαμπντόρια. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που καταλαβαίνουν την αξία των ομάδων και δεν χρειάστηκα πολλή ώρα για να δεχτώ. Για μένα είναι μία πρόκληση, ενώ είναι και για την ομάδα μία πρόκληση να παραμείνει στην Serie A».

«Δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση. Είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν ακόμα 15 ματς για να αγωνιστούμε και πάρα πολλοί πόντοι να διεκδικήσουμε. Δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι διαφορετική η βαθμολογία σε λίγο καιρό από τώρα. Βλέπω καλά την ομάδα, βλέπω ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση και ένα ωραίο γκρουπ».

«Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά για να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή. Είμαι αμυντικός αλλά μπορώ να βοηθήσω οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη. Θέλω να δείξω την αξία μου και να βοηθήσω την ομάδα. Η Σαμπντόρια είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μεγάλοι πρωταθλητές έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα. Τα αποτελέσματα θα έρθουν, οι οπαδοί είναι κοντά μας, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες και δεν κάνουν βήμα πίσω όσον αφορά στην υποστήριξή τους σε εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.