Μουρίνιο: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω για όλα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέφυγε να μιλήσει για τα εσωτερικά θέματα της Ρόμα και άφησε αιχμές για τη στάση των οπαδών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι φίλαθλοι δε δίνουν στους παίκτες του τα εύσημα που τους αναλογούν. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους στα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε μετά τη νίκη 1-0 επί της Ελλάς Βερόνα: «Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν. Κέρδισαν με ομαδική προσπάθεια, με ένα αίσθημα αυτοθυσίας. Παίξανε πολύ καλά κόντρα στη Βερόνα αφού είναι μία ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα φάσεις».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαι δυσαρεστημένος που οι φίλαθλοι δε δίνουν στους ποδοσφαιριστές τα εύσημα που αξίζουν ενώ όλοι δουλεύουμε σε δύσκολες συνθήκες. Η δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν να κατανοήσουν τις συνθήκες. Είμαι ευγνώμων για ότι έχουμε κάνει. Όταν το στάδιο είναι γεμάτο σε αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ, το γήπεδο μπορεί να μας δώσει τη νίκη. Αν είναι όπως σήμερα, είναι λυπηρό. Οι φίλαθλοι άρχισαν να παραπονιούνται μετά από 15-30 λεπτά για μία λάθος πάσα. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουμε εδώ».

Τέλος, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως θα μιλήσει για όλα στο τέλος της σεζόν: «Στον ενάμιση μου χρόνο εδώ δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη. Μιλάω σε εσάς και την τηλεόραση επειδή είμαι αναγκασμένος και σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα τιμωρηθεί, αλλά δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη. Θα μιλήσω για όλα στο τέλος της σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.