Νάπολι: Ο Μπενίτεθ πιστεύει πολύ στους «παρτενοπέι»

Ο Ράφα Μπενίτεθ υποστήριξε πως η Νάπολι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει και το Champions League, αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» για την πορεία της πρώην ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μπενίτεθ δήλωσε αρχικά: «Όταν πρόκειται για φαβορί στο Champions League, όλοι δίνουν πάντα τα ίδια ονόματα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν. Προσοχή όμως στη Νάπολι. Για εμένα, έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να επιβληθεί και στην Ευρώπη. Έχουν αυτοπεποίθηση, δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παίζουν καλά, έχουν μεγάλο προβάδισμα στο πρωτάθλημα, το οποίο δε θα αποσπά την προσοχή σωματικά και ψυχικά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μπορούν να προχωρήσουν στην Ευρώπη και όσο περισσότερο το κάνουν, τόσο περισσότερο θα ελπίζουν. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει η ευφορία μιας πόλης όπως η Νάπολη όσον αφορά τη στήριξη στην ομάδα. Λοιπόν, γιατί όχι; Με αυτό δε λέω ότι η Νάπολι θα κερδίσει το Champions League, αλλά μόνο ότι μπορεί να το κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.