Βαϊνάλντουμ: Από το Λίβερπουλ στη Ρόμα μέσω Παρισιού και πάλι πίσω;

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μετακόμισε στο Παρίσι για τα «φώτα», αυτή την εποχή βρίσκεται στη Ρώμη και αν επιθυμεί να παραμείνει θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μοιράστηκε την ευτυχία του που επέστρεψε στη δράση έξι μήνες μετά το κάταγμα του ποδιού του. Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της Ρόμα με τη Λέτσε στη Serie A και ενεργοποιήθηκε από τον Ζοζέ Μουρίνιο στα τέλη του αγώνα. Δεν μπόρεσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα στα επτά λεπτά που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του στα social media πριν και μετά το παιχνίδι.

Αφού τελικά επέστρεψε στη Ρόμα, έχει τώρα περίπου τέσσερις μήνες για να πείσει τον σύλλογο να μην τον στείλει πίσω στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι. Ο 32χρονος Ολλανδός μέσος εντάχθηκε με δανεικό συμβόλαιο με επιλογή αγοράς 8 εκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας έναν έμπειρο μέσο στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο Ολλανδός διεθνής είχε υπογράψει στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ο 32χρονος, έκανε το ντεμπούτο του για τη Ρόμα στην εκτός έδρας νίκη της με 1-0 στη Σαλερνιτάνα στη Serie A στις 14 Αυγούστου, αλλά στη συνέχεια υπέστη τη σοβαρή αποτυχία κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Μια δήλωση της Ρόμα εκείνη την εποχή έγραφε: «Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης υποβλήθηκε στη συνέχεια σε ιατρικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την παρουσία κατάγματος στην κνήμη στο δεξί του πόδι. «Ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω αξιολογήσεις τις επόμενες ημέρες».

Το θέμα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το Μουντιάλ με την Ολλανδία τον χειμώνα. Οι ελπίδες ήταν μεγάλες, αλλά ο χρόνος του στη Ρώμη γρήγορα πήγε στραβά, αφού υπέστη κάταγμα κνήμης στην προπόνηση μόνο εβδομάδες μετά την άφιξή του. Ο τραυματισμός τον ανάγκασε να χάσει 27 παιχνίδια και τελικά βγήκε ξανά στο γήπεδο στο 1-1 τους με τη Λέτσε το Σαββατοκύριακο.

Η Ρόμα ενδιαφέρεται να ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς που συνδέεται με τον δανεισμό του Wijnaldum το καλοκαίρι, αλλά ένα βασικό πρόβλημα είναι ο μισθός του. Ο Ολλανδός κερδίζει αυτήν τη στιγμή 7 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν συν 3 εκατομμύρια σε πρόσθετα, 5 εκατομμύρια από τα οποία θα πληρωθούν από τους «τζαλορόσι» αυτή τη σεζόν. Εάν θέλει να μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα, θα πρέπει να μειώσει τους μισθούς του, καθώς αυτά τα στοιχεία θα ήταν απρόσιτα για τον ρωμαϊκό σύλλογο, εκτός εάν συμφωνηθεί νέος δανεισμός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.