Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1-0: Συνέχεια στον τέλειο Φεβρουάριο (hls)

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια το μήνα Φεβρουάριο, με τον Αντριάν Ραμπιό να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να κερδίζει μέσα στον Φεβρουάριο, παρότι δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της. Το συγκρότημα του Μάσιμο Αλέγκρι ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και δίκαια πανηγύρισε την τρίτη σερί του νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (3Χ3 μέσα στον Φεβρουάριο).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο Τορίνο πέτυχε ο Αντριάν Ραμπιό με κεφαλιά έπειτα από έξοχη ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει προειδοποιήσει δις νωρίτερα με τον Φίλιπ Κόστιτς στο 12′ και το 24′.

Στο 59ο λεπτό ο Κόστιτς βρήκε πανέμορφα τον Βλάχοβιτς, ο Σέρβος δεν λάθεψε αλλά έπειτα από χρήση του VAR ο διαιτητής Μίκαελ Φάμπρι ακύρωσε το γκολ για οσφάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στη συνέχεια η Γιουβέντους είχε ακόμη μία ευκαιρία για να τελειώσει την δουλειά αλλά ο Πιέτρο Τερατσιάνο είπε «όχι» στον Μόιζε Κιν στο 67′.

Στο 89′ οι «βιόλα», στη καλύτερη τους στιγμή στο παιχνίδι, πίστεψαν ότι ισοφάρισαν με ένα φοβερό σουτ του Γκαετάνο Καστροβίλι αλλά και πάλι το VAR φώναξε τον Φάμπρι για να ελέγξει το γκολ, με τον Ιταλό ρεφ να βρίσκει οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Κάπως έτσι η «Γιούβε» άντεξε και έφτασε τους 29 βαθμούς στη βαθμολογία (44 χωρίς την τιμωρία αφαίρεσης 15 βαθμών), ενώ η Φιορεντίνα έμεινε στους 24 βαθμούς, δέκα πάνω από την 18η Βερόνα που θα υποβιβαζόταν αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.