Μοράτα: «Δεν έχει ρήτρα ο Πογκμπά»

Ο Τζιουζέπε Μοράτα υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πολ Πογκμπά, κατόπιν απόφασης της διοίκησης της Γιουβέντους.

Ο Τζιουζέπε Μοράτα υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πολ Πογκμπά, κατόπιν απόφασης της διοίκησης της Γιουβέντους. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «βέκια σινιόρα» υπογράμμισε πως, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας, δεν προτίθενται να προχωρήσουν τον Γάλλο μέσο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πογκμπά υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τορίνο. Όπως τόνισε ο Μοράτα, τις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξουν επαφές και με άλλους παίκτες της Γιουβέντους, για την επέκταση της συνεργασίας τους.


Αρχικά, ο Μοράτα υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, επειδή πρόθεσή μας είναι να παραμείνει ο παίκτης στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για πολλά χρόνια. Ανεβάσαμε τις οικονομικές απολαβές του. Η νέα συμφωνία προβλέπει μια σταθερή αμοιβή και παράλληλα μπόνους, ανάλογα με τους προσωπικούς στόχους, αλλά και τους στόχους της ομάδας».


Στη συνέχεια, ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους υπογράμμισε: «Όλοι οι παίκτες, οι Κιελίνι, Μπουφόν, Τζιοβίνκο, Στοράρι, Λιχστάινερ και Πέπε έχουν πέρα από την ανθρώπινη αξία και αθλητική. Θα έχουμε επαφές μαζί τους, τις επόμενες εβδομάδες για νέα συμβόλαια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.