Μπερλουσκόνι: «Πρωτάθλημα με τη Μόντσα του χρόνου ή τη μεθεπόμενη σεζόν»!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι καθόλου ταπεινός στους στόχους που έχει θέσει για τη Μόντσα, όπως φαίνεται και από την πρόσφατη τοποθέτηση που έκανε.

Ο Μπερλουσκόνι παρουσιάστηκε υπεραισιόδοξος για τη Μόντσα τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά.

Ο Μπερλουσκόνι ανέλαβε τις τύχες της Μόντσα το 2018, όταν η ομάδα βρισκόταν στη Serie C. Με μεθοδική δουλειά και αποφασιστικότητα την ανέβασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A.

Πλέον, οι στόχοι αναβαθμίζονται με τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας να κάνει λόγο και για… κατάκτηση Scudetto με τη Μόντσα. Χρονικά, τον συγκεκριμένο στόχο τον έθεσε είτε για του χρόνου είτε για τη μεθεπόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τότε που ήρθε ο Παλλαντίνο, βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίλαν. Στη Μόντσα πιστεύουμε πραγματικά, θέλουμε να την κάνουμε να γίνει ακόμα πιο σημαντική και μπορούμε να το πούμε στον Αντριάνο (Γκαλιάνι): θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο».

Ενώ μίλησε και για τη ραγδαία ανάπτυξη του συλλόγου:

«Με τη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, διπλασιάσαμε το προπονητικό μας κέντρο, το Monzello, το οποίο είναι πλέον το μεγαλύτερο και πιο όμορφο στην Ιταλία. Τώρα βάλαμε σε εφαρμογή και το γήπεδο με μια μικρή δαπάνη 25 εκατ. ευρώ. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει: όταν ήρθαμε, 300 άνθρωποι παρακολουθούσαν τη Μόντσα, τώρα 10.000. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αυτό που έχουμε γράψει στα αποδυτήρια ισχύει ιδιαίτερα τώρα, όσοι πιστεύουν σε αυτό παλεύουν όλα τα εμπόδια και όσοι πιστεύουν σε αυτό κερδίζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.