Αλέγκρι: Για ΜακΚένι και τις…άσκοπες συγκρίσεις

O προπονητής της Γιουβέντους είπε ο ΜακΚένι «ήθελε να φύγει» τον Ιανουάριο και δεν εκπλήσσεται από το χάσμα δαπανών μεταξύ Serie A και Premier League στη μεταγραφική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από τον αγώνα απέναντι στη Λάτσιο για το κύπελλο Ιταλίας, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που είδε τη Γιουβέντους να δανείζει τον ΜακΚένι στη Λιντς Γιουνάιτεντ. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει την επιλογή να κάνει μόνιμη τη μετακίνηση του μέσου στο τέλος της σεζόν.

«Ο ΜακΚένι ήθελε να φύγει και βρήκε μια καλή επιλογή», ​​είπε ο Αλέγκρι «Στείλαμε τον Πελεγκρίνι στη Λάτσιο, ίσως τον αντιμετωπίσουμε αύριο». Ο Ιταλός μπακ τερμάτισε τον δανεισμό του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μπαίνοντας στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Premier League ξόδεψε σχεδόν 830 εκατομμύρια ευρώ το παράθυρο του Ιανουαρίου, κάνοντας κάποιες αγορές στη Serie A. Οι σύλλογοι της Serie A, από την άλλη, ξοδεύουν μόνο 31,2 ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Είναι άχρηστο να κάνουμε συγκρίσεις», σημείωσε ο Αλέγκρι. «Η αναλογία είναι ξεκάθαρη. Η Premier League παράγει έσοδα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Serie A 2 δισεκατομμύρια ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.