Ίντερ: Ο Νταρμιάν θέλει ρεβάνς και προειδοποιεί την Μίλαν

Ο Ματέο Νταρμιάν είναι προϊόν της ακαδημίας της Μίλαν, αλλά λέει ότι υποστήριζε την Ίντερ από μικρός και προειδοποιεί τους «ροσονέρι» ενόψει του Κυριακάτικου Derby Della Madonnina.

Ο Ιταλός διεθνής σκόραρε στον προημιτελικό του Coppa Italia της Τρίτης (31/1) εναντίον της Αταλάντα στο Μεάτσα. Στη συνέχεια έδωσε μια συνέντευξη ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τη Μίλαν. «Πάντα αναπνέαμε το ποδόσφαιρο στην οικογένειά μου, ειδικά στον πατέρα μου, ο οποίος ήταν οπαδός της Φιορεντίνα», είπε. «Παρακολουθούσα τον Γκάμπριελ Μπατιστούτα και τον Ρουί Κόστα, αλλά έμεινα δεμένος με τα χρώματα των «νερατζούρι» μεγαλώνοντας. Το να παίζω για τον σύλλογο που υποστήριζα ως παιδί είναι φανταστικό και μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να τα πάω καλά.

«Θυμάμαι ότι πριν από την πρώτη δοκιμή με τη Μίλαν, μου ζητήθηκε να συμπληρώσω μια έρευνα και μια από τις ερωτήσεις ήταν για τον αγαπημένο μου παίκτη», συνέχισε ο έμπειρος αμυντικός. «Έγραψα τον Σέεντορφ που ήταν παίκτης της Ίντερ εκείνη την εποχή. Ξεκίνησα ως μέσος, αλλά μετά πέρασα στην άμυνα και μπορούσα να μάθω από θρύλους όπως ο Αλεσάντρο Νέστα.

«Το ντέρμπι είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένας διαφορετικός αγώνας. Είναι ΤΟ παιχνίδι, κοιτάζοντας το από την οπτική γωνία των φιλάθλων, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική και μοναδική τις μέρες πριν τον αγώνα». Η Ίντερ κέρδισε το Supercoppa εναντίον της Μίλαν πριν από δύο εβδομάδες, αλλά είχε χάσει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Serie A τον Φεβρουάριο του 2022 «Ήταν δύσκολο, δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και τώρα θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση», είπε ο Ντάρμιαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.