Ντι Μαρία: «Η κόρη μου με έμαθε να πολεμάω»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναφέρθηκε στη «μάχη» που έδωσε η κόρη και από την οποία κατάφερε να βγει ζωντανή.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως αυτή η εμπειρία τον έκανε δυνατότερο και πως η κόρη του Μία, τον έμαθε να είναι μαχητής και να μην τα παρατάει ποτέ.

Χαρακτηριστικά, ο Ντι Μαρία δήλωσε: «Εκείνη τη χρονιά κερδίσαμε το Copa del Rey με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα μια σπουδαία χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου μια εβδομάδα αργότερα παίξαμε με την Ατλέτικο και της έβαλα ένα γκολ. Ήταν περίπλοκο γιατί μπορούσαμε να τη βλέπουμε μόνο δύο φορές την ημέρα στο νοσοκομείο. Το βράδυ έπρεπε να πηγαίνεις σπίτι χωρίς την κόρη σου. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο, να πρέπει να φύγεις και να μην ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη μέρα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μερικές φορές φτάναμε και υπήρχαν άλλα παιδιά που δεν ήταν πλέον εκεί. Ρωτούσες και σου έλεγαν ότι είχαν φύγει. Πέθαιναν από κάποιον ιό ή επειδή σταμάτησαν να αναπνέουν. Η κόρη μου με έμαθε να πολεμάω, να μην εγκαταλείπω ποτέ. Σε μένα και στην οικογένειά μου και στη γυναίκα μου, που με ανεβάζει όταν είμαι άσχημα και το αντίστροφο. Πάντα θυμόμαστε το ίδιο πράγμα, πώς θα τα παρατήσουμε και θα σταματήσουμε να πιστεύουμε, αν η κόρη μας πάλεψε για τη ζωή της και δόξα τω Θεώ σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.