Μίλαν: Επανέρχεται δυνατά για Τζανιόλο

Με την Τότεναμ να έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για τον Ντανζόυμα, η Μίλαν μπορεί να έχει λιγότερο ανταγωνισμό για την απόκτηση του Νίκολο Τζιανιόλο από τη Ρόμα.

Ο Ντανζούμα είναι 25 ετών, είναι ένας πολύπλευρος επιθετικός που μπορεί να παίξει ως αριστερός εξτρέμ, επιθετικός μέσος ή σέντερ φορ. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Τότεναμ είχε συνομιλίες με τη Ρόμα για τον Τζανιόλο, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις ίδιες θέσεις στο τελευταίο τρίτο. Μένει να δούμε αν η κίνηση του τεχνικού διευθυντή της Τότεναμ, σημαίνει ότι οι Spurs έχουν απορρίψει τον Ιταλό διεθνή που θέλει να φύγει από τη Ρόμα τον Ιανουάριο.

Η Μίλαν ενδιαφέρεται επίσης για τον 23χρονο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «Τζιαλορόσι» για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Σπέτσια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά, η Μίλαν δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα από 22-25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Τζανιόλο και ενδιαφέρεται για δανεισμό με οψιόν ή υποχρέωση αγοράς που συνδέεται με την πρόκρισή της στο Champions League.

Η Ρόμα επιδιώκει μια μόνιμη μεταγραφή 40 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά μπορεί να δεχθεί δανεισμό με υποχρέωση αγοράς που συνδέεται με ευκολότερους στόχους. Οι «ροσονέρι» μπορεί να έχουν λιγότερο ανταγωνισμό για τον Ιταλό τώρα που ο Ντανζούμα είναι στα πρόθυρα υπογραφής με την Τότεναμ, αλλά πρέπει ακόμα να καταλήξουν σε συμφωνία με τους «τζαλορόσι» εάν θέλουν να υπογράψουν τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς 23χρονο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.