Μίλαν: Τι συμβαίνει με Μπενασέρ και Λεάο

Η ρήτρα αποδέσμευσης των 50 εκατομμυρίων ευρώ του Ίσμαελ Μπενασέρ θα ισχύει στο νέο του συμβόλαιο, ενώ ο πατέρας του Ράφαελ Λεάο έφτασε στην Ιταλία για νέο γύρο συνομιλιών με τη Μίλαν.

Το Sky Sport Italia δημοσιεύει τις τελευταίες ενημερώσεις για τις μεταγραφές της Μίλαν. Ο Αλγερινός διεθνής Μπενασέρ είναι έτοιμος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027 με σημαντική αύξηση μισθού που θα τον κάνει να κερδίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ρήτρα των 50 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στην τρέχουσα συμφωνία του δεν θα αφαιρεθεί, οπότε κάθε σύλλογος μπορεί να αγοράσει τον πρώην μέσο της Έμπολι έναντι αυτής της αμοιβής, που καταβάλλεται σε μία δόση.

Οι Ροσονέρι ελπίζουν επίσης να ανανεώσουν και με τον επιθετικό τους Ραφαέλ Λεάο τις επόμενες εβδομάδες. Ο πατέρας του παίκτη έφτασε στην Ιταλία και παρακολούθησε τον αγώνα με τη Ρόμα στο Σαν Σίρο (2-2). Σύντομα θα συναντήσει τον ατζέντη του γιου του, και τους διευθυντές της Μίλαν, οι οποίοι φέρεται να έχουν προσφέρει νέα συμφωνία 6,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με μπόνους για 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λεάο παίρνει αυτή τη στιγμή 1,5 εκατ. ευρώ στο Σαν Σίρο.

Η La Gazzetta dello Sport ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Πορτογάλος είναι πρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν και πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος επίσης συμμετέχει στη συμφωνία, και να συζητήσει τη μελλοντική ρήτρα αποδέσμευσης του πελάτη του. Ο Λεάο έχει μια ρήτρα 150 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του, την οποία η Μίλαν δεν θέλει να μειώσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.