Μίλαν-Ρόμα 2-2: Ισοπαλία-θρίλερ στο “Τζουζέπε Μεάτσα” (hls)

Επιστρατεύοντας όλα τα ψυχικά της αποθέματα, η Ρόμα κυνήγησε μέχρι τέλους να μη φύγει με άδεια χέρια το βράδυ της Κυριακής (8/1) από την έδρα της Μίλαν και τα κατάφερε

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ντέρμπι στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, το βράδυ της Κυριακής (8/1), ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ιταλικής Serie A! Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν στο σκορ 2-0, το οποίο κρατούσαν μέχρι το 87ο λεπτό. Οι Ρωμαίοι, όμως, δεν είχαν παραδώσει τα όπλα. Κυνήγησαν με όλα τους τα ψυχικά αποθέματα να μην φύγουν με άδεια χέρια από την έδρα των αντιπάλων τους και τελικώς τα κατάφεραν. Ισοφάρισαν με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά και το παιχνίδι έληξε 2-2!

Στην αναμέτρηση αυτή με το φινάλε θρίλερ, οι “ροσονέρι” είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια. Με την κατοχή της μπάλας να φτάνει στο τέλος στο 62% γι’ αυτούς και να μένει στο 38% για τους “τζιαλορόσι”, είναι φανερό ποιος από τους δύο αντιπάλους είχε την πρωτοβουλία και πίεσε περισσότερο. Μια πίεση, που απέφερε καρπούς, καθώς στο 30ό ο Πιέρ Καλούλου Κιατενγκουά έκανε το 1-0 και στο 77ο ο Τομάσο Πόμπεγκα το 2-0.

Κι ενώ έδειξε η Μίλαν να κλειδώνει το ματς, η Ρόμα φώναξε παρών λίγο πριν το τέλος! Στο 87ο με τον Ρότζερ Ιμπανέζ Ντα Σίλβα μείωσε 2-1 και το γκολ αυτό της άνοιξε την όρεξη για τα καλά! Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στην ισοφάριση και κατάφεραν να την πετύχουν με το γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+3′).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν δεν κατάφερε να κρατηθεί μόνη στη δεύτερη θέση, όπου συγκατοικεί πλέον με την Γιουβέντους, έχοντας από 37 βαθμούς η καθεμία. Η δε Ρόμα πήγε στους 31 βαθμούς, όπου βρίσκεται μαζί με τη Λάτσιο, εντός της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα, στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.