Ίντερ: Ο Λαουτάρο θέλει να γράψει ιστορία με τους “νερατζούρι”!

Αφού απόλαυσε τους πανηγυρισμούς, στον απόηχο του θριάμβου της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να φύγει από την Ίντερ.

Όπως αναφέρει η “La Gazzetta dello Sport”, ο Αργεντινός θα επιστρέψει στην Ιταλία την Παρασκευή, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή θα ακολουθεί ένα σφιχτό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για πέντε συνεχόμενες ημέρες, προκειμένου να βρίσκεται σε φόρμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στις 4 Ιανουαρίου, κόντρα στη Νάπολι.
Παρά το γεγονός ότι σήκωσε αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί το πιο σημαντικό τρόπαιο στην καριέρα ενός παίκτη, ο Μαρτίνες εξακολουθεί να έχει μεγάλο κίνητρο και είναι πρόθυμος να αφιερώσει το μέλλον του στην Ίντερ, καθώς λατρεύει τη ζωή του στο Μιλάνο και φέρεται να είπε στους διοικούντες του συλλόγου ότι θέλει να μείνει.

Οι “νερατζούρι” θα φιλοξενήσουν τους “παρτενοπέι”στο “Stadio Giuseppe Meazza” όταν η Serie A επαναρχίσει στις 4 Ιανουαρίου και μπορεί να έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναστατώσουν τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, με έναν κατάλληλο Λαουτάρο στην ομάδα, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη σκοράρει τέσσερα γκολ σε οκτώ παιχνίδια της Serie A εναντίον των “ατζούρι”.

Η Ίντερ είναι αυτή τη στιγμή 11 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι, αλλά αν καταφέρουν οι “νερατζούρι” να κατακτήσουν τον τίτλο τελικά, ο Λαουτάρο θα γινόταν μόλις ο δεύτερος παίκτης της Ίντερ μετά τον Μάρκο Ματεράτσι, που θα κατακτήσει το “σκουντέτο”, αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.