Ρόμα: «Τελειώνει» ο Έιμπραχαμ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Τάμι Έιμπραχαμ, θα μπορούσε να φύγει από το Stadio Olimpico το καλοκαίρι με την Τότεναμ και την Άστον Βίλα να ενδιαφέρονται.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε ένα ασταθές ξεκίνημα στη σεζόν με μόλις τέσσερα γκολ σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η κακή του πορεία στο σκοράρισμα του κόστισε μια θέση στο Κατάρ 2022 με την Εθνική Αγγλίας, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς και το μέλλον του στην πρωτεύουσα είναι επίσης αμφίβολο. Τότεναμ και Άστον Βίλα παρακολουθούν στενά τον πρώην επιθετικό της Τσέλσι.

Οι Μπλε του Λονδίνου έχουν μια επιλογή 80 εκατομμυρίων ευρώ να τον πάρουν πίσω το 2023, αλλά είναι απίθανο να την ενεργοποιήσουν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο φάνηκε να επικρίνει τον 25χρονο πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Πορτογάλο να υποδηλώνει ότι επικεντρώθηκε κυρίως σε μια πιθανή κλήση στην αγγλική ομάδα και όχι στην ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής περνά τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στην Αγγλία πριν επιστρέψει στη Ρώμη για να συνεχίσει τις προπονήσεις την Κυριακή.

«Δεν ήταν το παραμυθένιο ξεκίνημα που όλοι θα θέλαμε, αλλά στη ζωή υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα», έγραψε ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι στο Instagram μετά τον τελευταίο αγώνα της Ρόμα στη Serie A με την Τορίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Για τους φιλάθλους, για τη Ρώμη, αξίζετε περισσότερα και αυτό θα σας δώσουμε η ομάδα μου και εγώ μετά το διάλειμμα. Ευχαριστούμε τους πραγματικούς οπαδούς που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό μας με καλό ή κακό. Οι κακές στιγμές κάνουν τις καλές στιγμές καλύτερες. Μείνετε ασφαλείς και τα λέμε σύντομα. Daje Roma Sempre.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.