Serie A: Τον… χαβά της η Νάπολι, ισοπαλία στο Σπέτσια-Ουντινέζε (hls)

Η Νάπολι έφτασε τις 10 σερί νίκες στην Serie A, παραμένοντας αήττητη! 2-0 την Έμπολι, σε παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει 4 ή 5 γκολ. Κόλλησαν στο «Χ» Σπέτσια και Ουντινέζε.

Η Νάπολι επέκτεινε το απίθανο νικηφόρο σερί της στην Serie A με το 1-0 επί της Έμπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Σε ματς που οι ναπολιτάνοι θα μπορούσαν να είχαν βάλει 4 ή 5 γκολ, ο Ίρβινγκ Λοθάνο έδωσε την λύση από το σημείο του πέναλτι στο 69ο λεπτό, μετά το φάουλ εντός περιοχής του Ραζβάν Μαρίν. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Πιότρ Ζιελίνσκι στο 88ο λεπτό έπειτα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ, Ίρβινγκ Λοθάνο. Η ομάδα του Σπαλέτι έφτασε τις 10 σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα και μετρά 12 νίκες και 2 ισοπαλίες στην σεζόν (38 βαθμούς).

Στο «Αλμπέρτο Πίκο» η γηπεδούχος Σπέτσια απέσπασε σημαντική ισοπαλία από την Ουντινέζε και απομακρύνθηκε λίγο ακόμη από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 10 βαθμούς. Ο Αρκάντιους Ρέκα άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό για τους γηπεδούχους, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Σάντι Λόβριτς ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, γκολ δεν μπήκε, με την Ουντινέζε να μένει στους 24 βαθμούς και να μην μπορεί να πάρει σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει να βγει στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.